Star Wars: Episode IX unveils teaser resmi kahijina

Fin de tournage pour Star Wars 9.

Aya moal jadi jadi Avengers: Endgame bioskop di 2019. Ku tungtung taun, urang ogé kudu bener ka Star Wars: Episode IX. Episode panungtung trilogy ieu ngan keur nanggung hiji judul sarta teaser munggaran.

Nyanghareupan ahir taun, fans bakal flock ningali di bioskop Star Wars: Episode IX - kebangkitan Skywalker. Ngagungkeun pengumuman judul jeung tungtung némbak sakumaha sakuduna, anu teaser resmi munggaran dipasang.

Star Wars: Episode IX - kebangkitan Skywalker unveils teaser munggaran

Sakumaha biasa, dina teaser sual méré urang informasi anyar pisan saeutik. Ieu ngan nempokeun sabaraha Rey geus ngarobah, narima peran minangka Jedi. Finn, Poe Kylo Ren ogé ngadamel cameos, sakumaha naon Sigana mah hiji gambar tina Pupusna Star. Ieu bakal metot ningali naon peran persis muterkeun nu Pupusna Star dina trilogy Star Wars.

Star Wars: Episode IX ditandaan tungtung trilogy ayeuna, a trilogy nu geus rada slow pikeun ngamekarkeun jeung éta, pikeun sabagian, manages poho usaha saméméhna nyieun prequel a. Kritik dugi dinten anu rada alus, utamana ti masarakat, delighted nu leuwih téh ngabogaan film spin-off kawas Rogue Hiji na Solo nempatkeun di mouths maranéhanana.

Ningali anjeun dina bulan Désémber ningali tungtung trilogy ieu

Star Wars: Episode IX - kebangkitan Skywalker ayeuna dijadwalkeun pikeun Désémber 18 2019. Hiji tanggal leuwih ditandaan dina almenak Anjeun upami nu dipikaresep (e).

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/star-wars-episode-ix-devoile-son-premier-teaser-officiel-312779