Tanda kanker NOT malire

Di dieu aya sababaraha gejala kanker nu NOT kedah malire. Nengetan husus ka tukang, sabab harese misinterpreted.

1- The kacapean pengkuh tiasa hiji gejala penting leukemia jeung kangker sahiji titik atanapi burih. Bisa manifest béda ti kacapean sapopoé. ... Kadangkala kacida disababkeun ku leungitna getih, teu atra. 11Critiques tanda depresi ... Anjeun kudu eureun ignoring ...

1- The kaki ngabareuhan, contona, teu merta hiji gejala kanker, tapi efek samping tina perlakuan kanker, tapi lamun ngalaman gejala unexplained ... 10 tanda fatal kanker kulit, anjeun kedah ngadeteksi dinya mimiti ...

2- Lamun pangalaman berkepanjangan kabebeng, diare, atawa robah dina ukuran stool, nya meureun wijaksana konsultasi dokter. Di handap ieu mangrupakeun tanda kanker titik.

perdarahan mahiwal 3- masih patut diajar, sanajan teu tanda kanker. Sanajan kitu, ieu ogé bisa lumangsung dina kangker mimiti atawa maju. Batuk ...

4- Sanajan muriang téh leuwih umum dina tahap canggih, éta ogé bisa jadi hiji tanda awal kangker getih kayaning leukemia atanapi lymphoma. Atoh, lamun sapatemon mindeng ...

5- Iraha anjeun gaduh freckle, a kutil atawa mol nu robah warna, ukuranana atawa bentukna, atawa lamun manehna leungiteun ujung teuas-Na, geus dipariksa pikeun melanoma atanapi sejenna kanker kulit. Sanajan kitu ... Nengetan tanda na gejala ngawengku: darker kulit, yellowish atanapi reddening, itching, ngaluarkeun getih, jeung sajabana

6- thickening unexplained atanapi lump. Nalungtik awak anjeun rutin. A lump atanapi thickening bisa jadi hiji tanda mimiti atawa telat kanker sarta kudu geuwat dilaporkeun ka dokter. Nengetan husus ka ... Ulah salempang teuing mimiti. Loba jalma ...

7- Mun nyeri téh unexplained sarta henteu dileungitkeun atawa teu ningkatkeun sareng treatment, éta harbinger a. Gumantung kana tempat nyeri ieu lokasina, ... keur kaperluan informasi wungkul. Anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon saméméh konsultan profésional Podomoro.

Tapi lamun 8- bloating ulah ngaleungit keur sababaraha poé sarta henteu patali jeung jaman a, ieu bisa jadi tanda kanker pancreatic. Nalika tumor tumuwuh, aranjeunna bisa ngabalukarkeun burih ...