Hiji lalaki janten hiji kapal terbang heubeul di imah

ngaranna téh Bruce Campbell, saurang insinyur listrik pensiunan. Lalaki reputed janten nyawa pisan inventive di Amérika Serikat, Hillsboro, Oregon. Muhun, ngabayangkeun yén Bruce dijieun pesawat nu manehna hirup!

Bruce boga gairah: méré kahirupan kadua pikeun pesawat pikeun scrapping. Pikeun anjeunna, sanajan hiji pesawat geus euweuh airworthy, éta kudu teu kitu jadi dibongkar. Manggihan jeung urang kumaha Bruce geus diwangun mangrupa imah pisan aslina!

Sumber: http: //tops.easyvoyage.com/avion-maison/ taboola utm_source = & utm_campaign = desktop-avionmaison-WW & utm_medium = BPK & utm_content = le10sport