Xvideos.com na Xnxx.com anu dua paling dilongok situs Perancis di sakuliah dunya. Di dieu nu 20 luhur

Dua paling dilongok situs Perancis di dunya téh porno ...

Dina 20 global luhureun situs web pang populerna, aya dua Perancis, sarta ieu teu gerbang Oranyeu atanapi The Good sudut tapi Xvideos na Xnxx.

Anu geus pernah ditanya ngeunaan situs web paling dilongok di dunya. Platform statista, husus dina pendataan geus ngan dijieun ranking na. The trio ngarah teu bener héran, urang manggihan Google munggaran kalayan 57,34 miliar kunjungan bulanan, diteruskeun jauhna ku cabangna YouTube na kalawan 22,77 miliar kunjungan bulanan na Facebook jeung 19,21 miliar hits. The search engine Cina Baidu manages settle dina posisi 4e kalawan 9,03 miliar hits tapi hegemony AS nyaeta incontestable kalawan tujuh jaba di Top Dunya 10.

porno Perancis dina luhur

Malah lamun Perancis teu ngadominasi - ieu teh sahenteuna urang bisa disebutkeun - dua situs ngatur kana posisi diri dina rankings. Ieu aya ngaran badag kawas Cdiscount, anu Oranyeu portal atawa Leboncoin tapi babagi situs video porno, nyaéta Xvideos.com kalawan 2,69 miliar hits sarta Xnxx.com kalawan 2,32 miliar hits. Neangan di handapeun standings sakabéh: