3 resep pies kalayan sayuran ngarasakeun! - Ngaronjatkeun Kaséhatan Anjeun

Urang coba pisan sering a starter atawa Tangtu utama pikeun kaget sémah urang. Ayeuna kudu kasempetan ieu. ngajalajah handap kumaha carana nyiapkeun sayuran pies kalawan ieu nikmat resep imah.

Pies anu resep Perancis nu dicirikeun ku kanyataan keur mangrupakeun sumebar, biasana dijieun tina minced daging, ati atawa gajih, nu urang tambahkeun sayuran, bumbu, rempah jeung anggur pikeun masihan eta rasa hadé.


Urang Tapi dianggap vegetarian tur handap maneh ngajukeun resep anu blok teu ngandung tipe wae daging.

Resep blok sayuran

Inget aya béda antara vegetarian na vegan. Kahiji ukur eureun dahar daging, sedengkeun dimungkinkeun teu meakeun sagala produk sato.

Hayu urang ayeuna ningali sababaraha resep nikmat keur pies sayuran anjeun gé bogoh.

1. brokoli Pie

blok sayuran

Le brokoli hiji sayuran paling ngaapresiasi ku ahli en kaséhatan sarta en gizi keur eusi tinggi na vitamin Cmineral ésénsial kayaning selenium jeung kalium, serat dietary jeung protéin.

Terus di pikiran nu nyiapkeun ieu nyaeta ueuweuh entry. Jadi Anjeun bisa make eta kalawan sagala bahan garing sejenna, kayaning cookies atanapi roti na malah seafood.

bahan

  • 1 cangkir brokoli (120 g)
  • 1 cangkir cai (250 ml)
  • 3 sendok anggur beureum (45 ml)
  • 1 séndok uyah (15 g)
  • 1 séndok tambahan minyak parawan zaitun (15 ml)
  • 1 / 2 bawang (50 g)
  • 1 séndok cabe (15 g)
  • endog 1
  • 1 / 2 séndok cumin (8 g)
  • 1 séndok susu (15 ml)

siap-siapna

  • heula, gagang brokoli jeung dip aranjeunna dina panci leuwih panas sedeng, ngandung cai cukup. Tujuan nya éta soften. Ieu bakal butuh ngeunaan 5 menit.
  • lajeng solokan brokoli jeung lajeng bilas aranjeunna dina cai tiis nepi ka motong masak.
  • Nempatkeun eta lajeng di Blénder kaca, nambahan satengah bawang, anggur beureum jeung minyak zaitun, teras nyampur jeung némpelkeun a.
  • AjoUTEZ terus uyah, cabé, cumin, endog (pikeun masihan langkung ketebalan) jeung susuLajeng nyampur deui.
  • Tungtungna, tuang eusi kana mangkok sarta ngalayanan kalayan roti wholemeal atanapi buckwheat.

Manggihan artikel ieu: kauntungan 6 of brokoli pikeun kaséhatan

2. bonténg vegan Pate

Le bonteng mangrupa sayur hiji beunghar serat dietary, vitamin A, B, C jeung E, sarta mineral ésénsial kayaning kalium, beusi jeung fosfor.


Éta ogé idéal pikeun perawatan kulit alatan ngalaksanakeun fungsi antioksidan anu ngajaga urang ti aksi radikal bébas.

Il nulungan oge di strengtheningjaringan konéktif Cer awakPikeun nyegah panyakit cardiovascular tur ningkatkeun transit peujit, contributing ka nyerna alus.

bahan

  • 1 bonteng badag (200 g)
  • 1 séndok aci jagong (15 g)
  • 2 sendok cuka (30 ml)
  • 1 séndok uyah (15 g)
  • 2 bodas cengkéh (3 g)
  • 1 / 4 cup anggur bodas (60 ml)
  • 1 / 2 bawang (50 g)
  • 2 peppers héjo (40 g)
  • 1 séndok cabe (15 g)
  • 1 séndok tambahan minyak parawan zaitun (15 ml)

siap-siapna

  • Mimiti ngumbah bonténg jeung potong buah ukuran sedeng.
  • Lajeng motong bawang, cabe hejo jeung cengkéh bawang bodas kana buah leutik tur ngagoreng ku minyak zaitun saeutik.
  • Saterusna nempatkeun persiapan ieu potongan bonténg jeung anggur di Blénder a (make speed rata).
  • Lajeng nambahkeun aci jagong, asin, lada na cuka lajeng nyampur deui kana speed sedeng dugi adonan.
  • Ngawula di mangkok lajeng tungtungna Sumebar roti anjeun atanapi ngadamel salah sahiji kadaharan ti laut ngalengkepan Anjeun.

Manggihan artikel ieu: Mangpaat bonténg

3. térong Pate

blok sayuran

nutérong mangrupa salah sahiji pangpentingna hiji sayuran diet saimbang. Éta sampurna pikeun ngembangkeun blok sayuran.

Ieu ngandung mang Sipat antibakteri sarta antiviral, Salian keur diuretik sarta luhur di serat na asam folat.

bahan

  • 1 terong (250 g)
  • 2 bodas cengkéh (3 g)
  • 1 séndok dicincang peterseli (15 g)
  • 1 jus séndok lemon (15 ml)
  • 3 sendok yogurt Yunani (45 g)
  • 1 séndok uyah (15 g)

siap-siapna

  • Mimitian ku motong terong kana lembar ukuran sedeng jeung nempatkeun eta dina sagelas mixer Anjeun.
  • Lajeng nambahkeun jeruk nipis sarta yoghurt Yunani jeung nyampur di speed sedeng.
  • Lajeng nambahkeun papak, peterseli jeung uyah. Campur deui dugi a némpelkeun pisan kandel.
  • Tungtungna Ngawula dina mangkok na marengan blok ieu wortel atanapi seledri teken .

Urang ajak anjeun coba ieu beda blok sharing sayuran sabab aya mamang teu maranéhna bakal delight palate anjeun sarta yén sémah Anjeun. Éta pisan gampang nyiapkeun, ngeunah na alam.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/3-recettes-de-pates-aux-legumes-pour-vous-delecter/