Amazon: paguneman nu kadéngé ku pagawé kalawan Alexa

Ieu téh mangrupa média anu Bloomberg dijieun wahyu shock. Karyawan Amazon ngadangukeun mang potongan paguneman pamaké Alexa asisten calakan.

Handap hiji panalungtikan, Bloomberg geus wangsit nu anyar hébat -and choquante-. Sumuhun, karyawan Amazon buta ngadangukeun memang jutaan paguneman di sakuliah dunya. Memang sababaraha urang anu malah dedicated ka muterkeun ieu sarta lulus 9 jam beurang pikeun ngalakukeunana.

Privasi dilanggar pikeun ngaronjatkeun Alexa

Lamun wae jalma normal mikir spionase na breach pribadina, Amazon defends sorangan ku mastikeun yén muterkeun ieu solely dimaksudkeun pikeun ngaronjatkeun pangaweruh jeung kakuatan tina asistén sora. Numutkeun hiji pagawe diwawancara ku Bloomberg, misi maranéhanana nyaéta pikeun mantuan Alexa jadi "manggihan" jawaban nu bener, sakumaha manéhna sorangan geus dipigawé nangtukeun éta asisten nu lamun pamaké miwarang "Taylor Swift" anjeunna téh penyanyi.

Mun Amazon ensures yén "Sadaya inpo anu diolah ku utmost karusiahan"Éta logis nu inpo ieu tantangan nu pamaké Alexa. Leuwih ti éta, sanajan upami ieu teu eksplisit ditulis yen paguneman bisa jadi diawaskeun ku pagawé, mangka jelas nyatakeun dina setélan privasi yén séntral tina pamaké nu kadaptar, ngécéskeun Le Figaro, guna ningkat asisten maya ...

Sanajan kitu, lamun ngajadikeun aran, nyaho yén Alexa teu hijina asisten anu listens ka anjeun ... The versi Google teu teuing, kawas Siri di Apple. Jadi Waspada, anjeun bugged!

Artikel ieu mimiti mecenghul di: HTTPS: //www.gentside.com/news/amazon-les-employes-ecoutent-vos-conversations-grace-a-alexa_art90602.html