Panutup sakabéh lembur kalawan ieu kaméra nirkabel pikeun harga hiji sayang Cam - BGR

Naha jadi eta disarankeun kaméra automation domestik [10809003] Wyze 1080p Cam HD pikeun jero ? Sabab kudu bisa gélo mésér nanaon ayeuna. The kaméra Wyze gaduh sagala fitur penting merek kaméra kaamanan imah nirkabel, tapi aranjeunna ngarugikeun a fraksi harga. Na ku "fraksi" kami hartosna fraksi pisan leutik - nu hartina bisa meuli tujuh Wyze Cams tinimbang hiji Cam sayang na masih boga duit!

Highlights tina kaca produk:

  • 1080p HD lengkep stream live langsung dina smartphone anjeun kalayan visi beurang peuting wengi (nepi ka jarak 10 méter). Karya jeung Jaringan Wi-Fi 2,4 GHz (henteu ngarojong Wi-Fi 5 GHz)
  • Gerak téhnologi panyiri ngadeteksi na ngagambarkeun gerakan dina modeu siaran hirup tur playback video. Sistem operasi ngarojong Android sarta ios 8.0 5.0 atanapi engké.
  • Pangwanoh gerak jeung neundeun anak jeung awan kontinyu poé 14. aplikasi pamakéan Wyze (ios sarta Android) pikeun ngatur tur babagi sababaraha kaméra. Nambahkeun kartu microSD (nepi ka 32 GB maksimum) pikeun neundeun lokal.
  • Hiji basa magnét, kabel kakuatan 6 kaki na hiji pelat métal napel kaasup ngidinan Anjeun pikeun Gunung Anjeun Wyze Cam mana - euweuh screws diperlukeun. sensor gambar tipe: sensor CMOS
  • Jalan kalawan Alexa: Alexa ménta némbongkeun panto hareup anjeun, kamar anak anjeun atawa tempat lianna tempat anjeun gaduh Anjeun Wyze Cam, pangakuan calakan ti réncang - Wyze Cam sadar ku sora unik alarm haseup na monitor CO. ngémutan anjeun tina ieu emergencies husus

ngiringan @BGRDeals on Twitter tetep anjeun abreast tina nawaran panganyarna jeung metot nu urang manggihan di web.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami disponsoran sarta kasempetan disponsoran publikasi, ngirim surelek ka disponsoran ku bb.com

Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina redaksi jeung iklan BGR jeung bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan pesen urang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR