Kristal Istana vs. Manchester Kota - laporan cocok Football - April 14 2019 - ESPN

The duka kali tina Raheem Sterling sarta hasil ahir séjén Jibril Yesus Manchester Kota balik deui ka luhur Liga Premier saméméh game Liverpool urang ngalawan Chelsea sanggeus meunangna 3-1 di Kristal Istana.

Sterling sempet geus leungit kasempetan hébat nalika anjeunna ditandaan up di jaring pikeun nyimpen Kota sanggeus 15 menit, sarta eta buckled titik sareng finish ti rentang nutup sanggeus istirahat.

Luka Milivojevic ditandatanganan hiji tungtung kaduga tina cocok keur tim ti pep Guardiola nalika anjeunna struck hiji tajongan bébas dina ujung aréa salapan menit ti tungtungna, tapi Yesus kungsi kecap panungtungan di concluding serangan ngalawan 90e menit. .

gol Sterling 21 pikeun Kota musim ieu sadayana kompetisi, sarta Guardiola muji pangabisana pikeun aturan kaluar insiden ulah kajadian kitu.

"Eleh Burnley urang éta leuwih goreng ti kiwari," ceuk cenah dina konferensi pers. "Urang kudu diajar golf jeung olahraga séjénna kawas éta. Peta pangpentingna nyaéta saperti kieu. Kadang-kadang nu sono, Anjeun kudu poho anjeun kudu balik ka hareup. Manehna nyieun hiji finish endah tur lulus ti Kevin Sterling rengse nya endah pisan. "

Sterling cenah éta santai di kaayaan, nambahan yén Kota moal bisa nanggung breakaway sagala di lomba-Na pikeun judul jeung Liverpool.

"Kapan ieu mah ngora, abdi hoyong anjeun salawasna ditandaan kasempetan munggaran anjeun sarta kadangkala teu lumangsung kawas éta," kedalna.

"Anjeun teu ngalawan. Anjeun boga 80 menit, anjeun ngan jadi siap pikeun kasempetan salajengna. méntalitas, ngan terus jeung kasempetan nu bakal datang. "

Kota dimimitian ngahaja, nyieun hiji kasempetan pikeun mimiti satengah David Silva anu éta bisa nyambung leres sareng low Kyle Walker meuntas.

Aranjeunna lacked kasempetan emas sanggeus 10 menit nalika Silva di D brilliantly junun ngahontal sideline tur dibawa bola ka Sterling, anu teu bisa sono pos.

Tapi Sterling dijieun sajam saparapat amends nalika Kevin De Bruyne 'The nempatkeun dina katuhu diwenangkeun anjeunna ka tembus beungeut na nyitak gol nu.

Jeffrey Schlupp gancang ninggalkeun tatu camp alatan tatu na diganti ku Cheikhou Kouyate . , Kota terus ngancem jeung témbal Dann nyobian mupus puseur sejen Silva

Sterling némbongkeun sisi sejen tina kaulinan na, nyandak undak deui pikeun mantuan Walker pikeun nyanghareupan Wilfried Zaha

Tapi Istana némbongkeun hiji kahirupan serangan killer lila sanggeus pameuntasan tingkat tur Milivojevic Christian Benteke pos handap sateuacan kota ieu liberated.

Moal lami deui sanggeus satengah -time, waras dipaksa a alus cadangan f ROM Vicente Guaita nalika anjeunna dipecat ditembak di bias arah deukeut pos.

Guaita balik ka jantung tindakan nalika balna murag ka De Bruyne, anjeunna Drew arah gawang, teras Benjamin. The keuna Mendy éta langsung ngalawan wali tina karaton.

Kota mimiti periode kadua dina cara nu sami, De Bruyne ngan leungit maén Sergio Aguero bengkung sarta Guaita ngumpul ogé nalika De Bruyne deviated Tengah Martin Kurnia .

Sémah kitu, redoubled kalungguhan 63 menit, Sterling deui dina verge tina nyetak lamun ngarobah cross nu diagonally kenca ditinggalkeun.

Bernardo Silva hasil David Silva bari Guardiola ieu nyieun robah mimiti sore, lajeng Ederson ngalakonan hiji eureun saharita nalika Benteke pivoted mun ngocok gol. Dann ieu pindah ogé tina sudut karaton sarta Cit anu kaluar Aguero na diganti ku Jibril Yesus ningali pertandingan di Liga Champions ngalawan Spurs minggu hareup.

Istana dibere ka Max Meyer Andros Townsend - sarta aranjeunna kapanggih Jalan hiji deui di buruan nalika James McArthur geus ngadek tur Milivojevic junun hiji tajongan home gratis.

McArthur dijieun rohangan pikeun Bakary Sako Istana, John Stones Ngaganti waras pikeun Kota, anu geus dispelled sadayana mamang ngeunaan hasilna lamun Yesus tetep tenang sanggeus De Bruyne geus dimaénkeun di wewengkon éta.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/report?gameId=513506