India: Murders di Kishtwar: pulisi ngaidentipikasi téroris anu | India News

Jammu: Ampir saminggu sanggeus pembunuhan of a pamingpin RSS jeung patugas kaamanan swasta na (PSO), pulisi Kishtwar ceuk Minggu eta geus ngaidentifikasi téroris Hizbut-ul-Mujaheedin nu aub dina kajahatan jeung diterbitkeun gambar-Na.

Numutkeun sumber pulisi, téroris, anu ditémbak pamingpin RSS nu, Chanderkant Sharma na PSO na ka Kishtwar 9 April ieu diidentifikasi minangka Zahid Hussain Dachhan.

"Pulisi nyita Sabtu hiji mobil ditinggalkeun Maruti Alto (No. 2470 JK02AL) di pinggiran Kishtwar. Zahid kungsi dipaké mobil keur ngahontal kabupaten Kishtwar pikeun ngalaksanakeun killings, sarta kabur ti olah TKP, "ceuk hiji sumber pulisi.

Mobil Alto ieu dibeuli ku Zahid hiji poé méméh kajadian. sumber nyebatkeun yén tujuh sadulur Zahid, dua anu pakait sareng Hizbut tapi nyerah kana pasukan kaamanan. Zahid ieu gaul deukeut komandan Hizbut, Osama, dina lebak Kashmir tur tadi nembe ngagabung grup téroris.

"Teu lila sanggeus datang ka Hizbut 6 April Zahid ieu direkrut kana" Killers tim "na jawab killing target di Kishtwar," ditambahkeun sumberna.

Pulisi ngomong yén Hizbut kungsi jadi "tim pencét" dina J & K pikeun killings target. Nonoman yuswa 16 mun 25 taun direkrut di tim ieu.

Polisi geus ngaluarkeun bewara néangan gawé babarengan umum pikeun informasi dina téroris on jalankeun.

Waktu dihubungan, Shakti Pathak, SSP Kishtwar, ngomong mobil Alto belonged mun Zahid, anu cicing di akomodasi disewa dina Kishtwar. "Zahid geus ngalakukeun hiber tur bakal aub dina killings," ceuk Pathak, nambahan yén usaha anu keur dilakukeun pikeun manggihan manehna.

Pamingpin RSS nu, Chanderkant Sharma na PSO Na, Rajinder Kumar, anu ditémbak di jero rumah sakit Kabupaten Kishtwar mana Sharma digawé minangka tukang ubar hiji. Sanggeus ngajalankeun killings, téroris nu kungsi dibawa ka bedil AK ditelasan PSO.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India