Jack Ma, nu lalaki richest di Cina ekspektasi nu staf na jalan 72 jam per minggu

Lalaki richest di Cina ekspektasi nu karyawan na dianggo 72 jam saminggu - urang ngarti naha eta teh lalaki richest di nagara éta.

Jack Ma, pangadeg Alibaba congratulated staf-Na pikeun usaha maranéhna sabudeureun jadwal pagawean "996" whereby karyawan dianggo shifts 12 jam, 9 21 jam jam genep dinten saminggu. Nu hurung ... enak, teu eta?

Manéhna ogé ngomong yén kahayang maranéhna pikeun dianggo jam ieu mangrupakeun "berkah" - bakal teuas teu mikir ngeunaan eta bari nitenan kanaékan kasaimbangan bank anjeun dina kadua.

The MailOnline dilaporkeun yén Mr. Ma geus dijieun pernyataan ieu bari nyawalakeun kurangna katempo tina kasaimbangan karya-hirup dina pagawe luhur-tech Cina.

Dina ucing, nu ieu lajeng diterbitkeun dina akun WeChat pausahaan, anjeunna ngawartoskeun karyawan: "Pribadi, Jigana eta mahluk tiasa dianggo dina 996 mangrupa berkah badag.

"Loba pausahaan tur loba jalma teu boga kasempetan pikeun dianggo 996. Mun anjeun teu dianggo 996 nalika anjeun ngora, nalika anjeun tiasa dianggo 996? "Eh ... pernah?

Lakukeun math di dieu, aya 168 72 jam per minggu na jam nu spent jam gawé, nempatkeun anjeun pandang, rata UK minggu gawe nyaeta jam 42, nu mangrupakeun bédana badag. Kawas tapi ayeuna kuring bakal.

Na teu eureun didinya, urut guruna Inggris terus, "Dina dunya ieu, dulur hayang sukses, hayang hirup alus hayang jadi dimangfaatkeun.

"Hayu atuh menta dulur, lamun teu méakkeun leuwih waktos jeung énergi ti batur, kumaha anjeun bisa ngahontal kasuksésan rék?" Anjeunna boga titik hiji, tapi urang oge hoyong a hirup, sababaraha waktos maot. Yén jenis hal.

Nurutkeun kana MailOnline Mr. Ma ieu pengusaha Cina jeung urut guruna Inggris berjuang jeung kasusah finansial nalika anjeunna yakin babaturanana méré anjeunna dollar 60 000 (£ 45 000) pikeun nyieun usaha. Masarakat Cina tina e-commerce.

Na kuring teu bisa ngayakinkeun babaturan kuring nyiapkeun sorangan bir atawa mawa kuring imah.

Dua puluh engké, Alibaba téh jadi suksés nu Mr. Ma nyaeta salah sahiji lalaki richest di dunya. Kuring bet budak anu senang geus dicokot resiko jeung nu dipisahkeun ku duit maranéhanana dina hal ieu.

Tangtu, lamun manehna repaid aranjeunna ... yen kami pasti.

Artikel ieu mimiti mecenghul di: HTTPS: //www.237online.com/lhomme-le-plus-riche-de-chine-jack-ma-sattend-a-ce-que-son-personnel-travaille-72- sajam-per-minggu /