TV titik tina Endgame discloses Marvel siaran 20 menit panongton swasta - BGR

Pers wisata Avengers: Endgame ngahontal Koréa Kidul dina waktu kurang ti dua minggu film, sarta sigana nu Marvel geus ngarilis 20 menit tina footage ekslusif saméméh hiji panongton sahiji pilihan anu "beurat dijaga" acara di Seoul. Salian ieu, titik TV anyar némbongkeun Marvel Kaptén siap nyandak Peta disaring mangsa sabtu minggu, sarta ieu klip nu Marvel teu dipasang dina channel YouTube na.

ogé boga hiji gagasan ngeunaan naon di 20 menit misterius ku hiber saméméhna. Tapi saméméh urang buka salajengna, hayu atuh ngingetan yén Spoilers dituturkeun handap Kitu ieu téh kasempetan Anjeun pikeun ngindarkeun aranjeunna.

A klip TV anyar Endgame ieu diungkabkeun Sabtu ngandung hiji pamandangan anyar sababaraha, kaasup salah sahiji tempat Rocket miwarang ka Avengers Benatar lamun maranéhna geus Isro kana spasi na warned teu dikenyang di kapal-Na. Éta adegan anu ditémbongkeun sahanteuna tilu kali dina pribadi jeung urang katutupan unggal waktu. Ieu adegan mimiti dina pilem nu kieu ti sawala di markas tina Avengers sanggeus Thanos .

adegan ogé nempokeun Kaptén Marvel glistening dina pakéan anyar nya, tétéla Nyiapkeun pikeun ngempur atanapi spasi. Manehna sigana di Bumi dina hiji pamandangan lajeng ngapung di spasi. Untungna, batur geus diundeur klip nu dina YouTube jeung anjeun bisa lalajo eta handap:

Sedengkeun pikeun klip nambahan Endgame a Redditor dipedar yén situs web Korea geus diawaskeun klip 20 menit hoream babagi spoilers. Tapi aranjeunna ditambahkeun yén pilem ieu mangrupa "Larmoyeur" jeung "emosi". Anjeun bakal boga "goosebumps instan", tétéla:

"Dina istilah basajan, urang anu ditiup jauh."

"Ti awal nepi ka ahir. Dina tungtungna, urang masih ngalaman parobahan 50 di sensations. Eta bakal incredibly merenah pikeun nyandak kertas handkerchiefs sarta nyiapkeun nepi ka luh! "

"Éta ngeunaan gedéna putusan Thanos sarta kasempetan nu nangtung ngalawan salamet. "

Tétéla, éta ieu némbongkeun Tony Stark "dibere titik ieu perjalanan si MCU" jeung bubuka Kaptén Marvel dina tim utama Avengers.

Sejen reddit pamaké, dipikawanoh salaku throwawayforendgame diterbitkeun sababaraha conto. sawatara poe ka tukang rekening detil rupa hiji klip dugaan Endgame periode 20 30 dina menit, nu ieu ditémbongkeun ka panongton swasta. Urang geus dikaitkeun dinya, tapi di dieu deui pamandangan ieu:

Jadi Marvel mimiti perencanaan sacara pribadi kana 20 30 menit munggaran pilem pikeun milih kelompok jalma di wewengkon kuring. Nepi ka ayeuna, lolobana naon maranéhna némbongkeun ka saha geus dipigawé di imah atawa kritis. Kuring moal nyebutkeun leuwih ti éta, iwal kuring pribadi terang batur anu geus dipilih sarta geus bisa mawa sorangan ogé. Ieu tebih panjang teuing masangkeun dieu tapi naon. Sumuhun, abdi nyandak catetan.

film muka jeung bip sinambung hiji siaran darurat di handapeun logo Marvel Studios. Ékstrak sarua tina pos-sks pamandangan Antman jeung nyiruan nyebutkeun "Ieu teu nguji. Aya kaayaan darurat dina sadaya pangaruh. Mangga ngadagoan parentah salajengna. "Sakabéh layar mangrupakeun panempoan eta pikeun sababaraha detik. Motong ka tegalan Barton. Clint jauh ti piknik kulawarga ngajar panahan ka putri-Na. Anjeunna joked yen waktos 30e nyaeta jampe nu, tetep stabil sarta ulah malah teu nyangka ngeunaan eta. Manehna dipaku puseur udagan. Anjeunna jeung putri-Na gaduh séntral fun dina Archer pangalusna lamun manehna boga hiji palatih hadé. Clint kabukti dirina deui pikeun masihan, ngantosan respon kana pesen na.

Anjeunna kabukti na teu aya. Clint Sigana amused pikeun kadua. Anjeunna nyaéta panggero ngaranna, Sigana tukangeun tangkal. Nanaon. Anjeunna gancang mimiti panik, nanyakeun pamajikanana lamun manéhna nempo éta, manéhna ngan ku anjeunna. Laura boga gagasan. Aranjeunna frantically néangan imah dina hawa. Clint kabukti ningali na dua putra ngora diréduksi jadi ashes saméméh anjeunna. Clint jalan pondok arah Laura anu ogé lalaunan ngarobahna kana ashes dina leungeun nya. Clint, reeling, kana ruang tamu mana télévisi kasebut ringing siaran darurat didadarkeun di luhur. "Ieu teu nguji".

Deui di Bumi, nu Wakandais milu sedih leuwih dipikacinta leungit maranéhanana. Simkuring boga runtuyan emosi geulis. The Avengers sésana ngumpulkeun di laboratorium dipaké pikeun ngajaga visi dina IW. Shuri ieu dusted kaluar tangtu. Okoye geus komitmen pikeun ngalakukeun sagalana dina kakuatan -na pikeun mantuan aranjeunna. tatu maranéhanana anu dirawat. spanduk sits di tiiseun ngabéwarakeun sakumaha Rhodey. Rocket nahan lawon. Thor moaned yén anjeunna "kedah". Cape balesan anu teu lepat taya sahijieun sarta maranéhanana kudu balik, regroup na coba pikeun manggihan hiji nu tetep. Aranjeunna masih bisa mantuan. Natasha dipikir naon maranéhna bisa geus dipigawé béda, kumaha Rhodey responds ". Ieu henteu masalah ayeuna, kami geus leungit" Thor ogé nyebutkeun yén bari anjeunna regrets moal sanggeus tiwas eta masih junun menyakiti Thanos. Bruce narima sagala informasi dikumpulkeun dina Visi jeung batu méntal saméméh miang maranéhanana, tapi ceuk eta énkripsi.

Motong ka Tony na Pepper dina garéja badag nangtung tibalik karana dina altar di kawin. meunang nepi. Sakabeh pamandangan muterkeun pisan dreamlike, saeutik disturbing. Kabéh Avengers, kaasup jalma nu geus pegat, linggih dina bangku, ngawangkong jeung mesem. Senang lapak balik Pepper ku orok nestled dina leungeun kabogohna, urang ngan bisa nganggap mangrupa Morgan. imam berbunyi ngaliwatan vows biasa. Tony smiled sarta ngomong yén kuring ngalakukeun. The Avengers lajeng keprok aranjeunna ngahurungkeun kana ashes. Tony Sigana dina riungan ningali Peter maot deui. Senang jeung Morgan ogé ngaleungit. Tony éta visibly horrified. Lada ieu sprinkled sateuacan manehna bisa ngomong naon atuh ngomong, shouts Tony sarta kami motong sanggeus bangun ngimpina di Benatar, shaken.

Nebula miwarang lamun anjeunna oke. Ieu nyeken sarta nyebutkeun anjeunna ngan ngimpi maranéhna moal bakal balik, Teluh "eta lajeng éta tiis di dieu." Nebula nyebutkeun yén pamanas ogé geus dieureunkeun gawe. Loba kapal ieu beurat ruksak dina Patempuran Titan. Hal ieu ogé disebutkeun yén kapal teu bisa luncat kana perjalanan. Hal ngeunaan patempatan leungit sarta sababaraha coils keur dibeuleum. Pisan pseudoscience sakumaha biasa di pilem superhero. Ti dinya urang ngalih ka rélatif lucu ningkatna Tony na Nebula anu méakkeun waktu keur Maen Bal dina kertas jeung digawé teuas pikeun ngalereskeun nu Benatar on hiji hawa tina Dear Mr. Implengan. Tony guyonan lamun maranéhna bisa migunakeun bagéan Nebula jeung "ngagancangkeun prosés". Nebula méré Tony jenis persiapan ubar pikeun inféksi anjeunna kaserang di tatu dina beuteung.

Ieu urutan lawang anu kritik kedah ningali tukang. minggu. Kuring nebak sésana ieu ngahaja motong ka projections ieu. Sababaraha adegan proyéksi ieu mungkin geus ogé motong atawa disusun.

Tony na Nebula ngatur pikeun nyimpen alat on tapi kalah ka balikkeun jalur tina aing. Aranjeunna gancang ngajalankeun kaluar tina dahareun, cai jeung oksigén, sabab disebutkeun dina gandeng. instalasi rengse salaku urang kantor ka New York. Hampura. Maps of looters jeung démonstran. A bodo ngayakeun petikan tanda bacaan shouting aya kénéh waktu pikeun tobat. Kalolobaan Avengers sésana téh hadir dina fasilitas, iwal Thor jeung Rocket. Bruce diulik amukan pager sakuliling. Natasha ngomong yén manéhna pulih ku pulisi sarta dibikeun jeung harta lianna milik amukan. Aranjeunna teu nyaho naon atanapi saha ieu keur, sarta eta terus terang nepi na pareuman.

Ieu masalah anu Bruce ngaharepkeun pikeun ngabéréskeun lamun maranéhna bisa jalan gede batréna, sakumaha disebutkeun dina adegan tina sks pertengahan istilah pikeun Kaptén Marvel. Manéhna nyebutkeun eta bakal butuh waktos. Sesa adegan diwangun ku unsur anu sarua sakumaha pamadegan urang ningal dina gandeng. Frase Nat yén Thanos tuh kahayang cenah ceuk bakal ngalakukeun. Anjeunna ngaleungitkeun sarerea. Jeung maranéhna moal nyaho dimana manehna bisa jadi. Hal ieu ogé disebutkeun didieu yén maranéhna dianggo dina asumsi yen Tony maot. Nat ceuk Clint diusahakeun ngahontal tapi janten jurig saprak. Manehna teh ditangtukeun pikeun manggihan eta. Cape Town siap mantuan sakumaha Rhodey pikir éta hadé pikeun tetep ngahiji keur ayeuna. Bruce cries pikeun "dipikaharti!" Screen, Nat ceuk ieu teu pira waktos. Bruce cenah pernah cenah bakal butuh pisan. sinyal bakal tetep keur ayeuna.

Balik deui ka kénca Tony urang diuk di tiiseun di lantai of Benatar. Anjeunna exhausted na emaciated. Aya anjeunna dirékam pesen pikeun Pepper. Sedih anjeun tiasa ngabayangkeun. Éta nu nyangkut dina spasi for minggu jeung ekspektasi paeh. "Lamun kuring hayu sorangan balik, abdi gé impian anjeun. Ieu salawasna anjeun, pep. "Tony searched dina sakabéh arah pikeun manggihan baju, donning cecekelan beureum. Anjeunna pakait dina korsi panumpang tina kapal bari Nebula antara. Anjeunna miwarang lamun manehna boga nanaon nu manehna ngawaler "enya". Tony nyebutkeun yen éta aneh mun "maok" baju Quill. Cenah hal kawas, "Kuring nempo manehna ngahurungkeun kana lebu. Kabéh. Sajaba ti éta, urang teu bener oge. " Nebula bisa mawa. Aranjeunna boga haté lucu sarta endearing, dimana Tony thanked pikeun pitulung na sahanteuna dina usaha-Na.

Adegan panungtungan sahiji pilem kami diawaskeun adegan dasarna nyaéta satengah kiridit CM. Sinyal pager tungtungna "rengat" na maranéhanana kasampak ningali kajadian.

Anggap ieu leres, éta bakal make rasa nu Marvel nembongkeun panongton swasta na ka urutan sarua jeung nyiptakeun jenis sarua respon émosional. Kitu cenah, urang teu tiasa ngonfirmasi naha klip di luhur nyaeta nyata atawa lamun éta sarua dibere di Koréa.

sumber gambar: Marvel Studios

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR