Warta 18h - Cuaca: Frost muterkeun jeung saraf nu produsén - video



Anggur growers, arborists ... Loba professional kudu manggihan parades ibun nu struck unggal wengi pikeun nyegah pepelakan maranéhanana ti keur ancur.

https://www.rtl.fr/actu/debats-societe/les-actualites-de-18h-froid-le-gel-joue-avec-les-nerfs-des-producteurs-7797425263

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=U0c9w6aGBRQ