Marvel tungtungna geus dipedar dina kombinasi relevan dina gandeng tina 'Avengers: Endgame' - BGR

Hiji runtuyan bocor kaulinan ngungkabkeun sababaraha bulan kapengker yén sababaraha anu salamet di Avengers bakal nganggo jas bodas anu cocog en di Avengers: Endgame mirip kana éta baju anu Hank Pym ngagem . ] Lalaki sareng wasp nepi ka kéngingkeun karajaan. Téori gancang dibentuk sekitar bocor kaulinan ieu sedengkeun fans ngaharepkeun pahlawan pikeun milari jalan deui dina waktuna, hatur nuhun kana pangaweruh Scott Lang ngeunaan pagawéan Pym sareng kuantum.

nu Endgame Film produser teras nyatakeun dina wawancara yén bocor kaulinan ieu tiasa henteu ngagambarkeun vérsi ahir pilem, tapi éta henteu ngarobih kanyataan yén Lego sareng Hasbro duanana ngagaduhan figurines Avengers sareng figurines diasah di baju na. Kuantum Realm (éta anu urang réngsé nyebat aranjeunna kusabab kurangna panjelasan resmi). Teu lami saatosna, Marvel ngabebaskeun gandeng anyar sareng gambar Endgame nunjukkeun sababaraha pembalap ngagem baju bodas. Sareng ayeuna urang tungtungna ngagaduhan penjelasan ngeunaan baju anyar. Sateuacan ngawitan, jaga éta sababaraha spoilers tiasa nuturkeun ieu di handap.

Marvel ngarobat trailer Endgame nampilkeun sababaraha Avengers anu ngagem ageman bodas, kalebet Kaptén Amérika, Iron Man, Nebula, Hawkeye, Black Widow and War Machine. Dina waktos éta, kuring heran seueur seueur Avengers anu ngagem ageman anyar, nyangka yén Marvel parantos parantos ngarobih pamandangan ieu pikeun masihan tanggapan yén langkung seueur anggota tim bakal ngalaksanakeun misi anu sami.

sumber gambar: Marvel Studios

Dina klip anu dileupaskeun sababaraha dinten ka pengker, urang ogé tiasa ningali Rocket dina jas bodas anu sami. Sacara total, salapan pahlawan bakal ngagem seragam, upami klip nunjukeun urutan anu bakal ngadamel pamikiran ahir pilem, anu ngajak kami nganggap yén salah sahijina nyaéta Hulk / Profesor Hulk . [19659002] Sumber gambar: Marvel Studios

Tapi Marvel henteu pernah ngajelaskeun kunaon aranjeunna ngagaduhan kostum sareng naon anu aranjeunna laksanakeun. Barina ogé, Avengers masing-masing gaduh kostum sorangan. Sanaos aranjeunna parantos gelut salaku tim salami sababaraha taun, aranjeunna henteu pernah ngagaduhan baju anu sami. Salah sahiji alesan pikeun henteu nganggo aranjeunna sadayana nganggo baju tempur anu sami nyaéta pahlawan langkung gampang pikeun ngidentipikasi sacara visual kusabab kostum anu unik. Naon waé pajeulitna tarung tarung, anjeun bisa kalayan gampang ngabédakeun éta kusabab masing-masing ngagem naon anu anjeunna karasaeun ngagem.

Urang geus sababaraha bulan pikeun, yén Hank sareng Ant-Man kedah salamet kana perjalanan kana alam kuantum, sadaya pembalasan sanés anu bakal ngiringan Lang bakal peryogi panyalindungan anu sami. Sababaraha téori bahkan ngaduga yén kombinasi na ngantepkeun aranjeunna salamet di angkasa, sareng aranjeunna didamel tina nanopartikel anu sami anu dianggo ku Tony Stark pikeun jas Beusi Man-Na. Perumahan kostum ieu bakal aya dina pergelangan tangan anu salamet, anu ngajelaskeun téori ieu, anu bakal ngajelaskeun sagala gambar anu diungkabkeun tina susunan éta Endgame anu nunjukeun sababaraha Avengers anu nganggo baju idéntik anu diparkir dina pergelangan tangan. 19659009] Sumber Gambar: Marvel Studios

Éta kabéh inpormasi anu teu resmi ngeunaan jas bodas anu aya. Tapi Marvel minggu ieu tungtungna nempatan baju seragam. Boss Marvel Kevin Feige nyarioskeun ka baju anyar dina wawancara sareng io9 .

"Sareng urang gancang mutuskeun yén [ngalaan éta] mangrupikeun bedana penting antara [Endgame] sareng film-film anu sanés. The Avengers teu pernah gaduh baju anu cocog sareng [kitu]. Kami panginten gambar anu pikaresepeun pisan pikeun ningali hal anu masihan pilem ieu sensasi anyar. "

Feige ngajelaskeun yén masalah pamasaran Marvel sareng Disney henteu ngan ukur ngeunaan nyumputkeun kacelakaan, tapi ngeunaan nyababkeun masarakat kana éta Endgame teu Perang aya watesna 2 tapi pilem mandiri. Kostum ngabantosan éta.

"[Urang kedah] masihan gambaran yén ieu henteu dugi ka Infinity War II. Kusabab éta sanés masalahna, "saurna. "Tim ieu cocog nambihan hal anu seger. Ngan sapertos Hawkeye, Kaptén Marvel ogé. Ngan sapertos témbal Lang. "

Kanyataan yén Avengers anu salamet ngagem ageman anu sami ngirim pesen anu kuat. Henteu aya masalah naon anu kajantenan antara aranjeunna, aranjeunna sanggup nyingkirkeun bédana sareng damel salaku tim pikeun nungkulan ancaman anu paling aranjeunna kantos ngadangukeun.

sumber gambar: reddit

Ningali Tony sareng Steve ngageter kostum tim dina adegan anu béda mangrupikeun mangrupikeun wanci anu aya momen ayeuna nuju ningali Perang sipil pendekatan. Dua pamimpin Avengers bakal panggih pikeun mimiti dina taun-taun sareng bakal ngagem makeup.

Tujuan tina kostum henteu ngan ukur pikeun ngantepkeun masarakat terang éta Endgame nyaéta pilem anyar, atanapi Avengers parantos ningkat pisan salaku tim ti saprak pilem aslina. Ieu ogé baju hanca. Sakumaha anu dipiharep, Feige henteu ngarespon ieu dina wawancara. Urang panginten sigana kedah ngantosan 26 April terang naon anu kostum kalebet na naha Stark nyiptakeunana. Sareng Stark moal nyiptakeun kombinasi ieu tanpa ngagaduhan alesan anu hadé.

Sumber Gambar: Reddit

Sabaraha Avengers ngagem aranjeunna deui dina waktos via karajaan kuantum? Nepi ka salapan, upami tempat TV paméran akurat, sanaos klipna tiasa nyasabkeun. Duduluran Russo parantos ngonfirmasi langkung ti sakali yén gandéng na ngahaja menipu masarakat pikeun ngajagi plot. Kalayan éta, dina pikiran, Joe Russo ogé nyentuh kostum tim dina wawancara anu sami, sanaos anjeunna langkung mirip inpormasi ngeunaan aranjeunna. "Jelas, sagala rupa anu aya kana trailer sacara bener-bener dianggap," saurna. "Sareng sadaya anu hoyong jalma ngajauhan éta, aranjeunna tiasa ngalakukeun éta."

Aset utama wahyu Feige nyaéta yén kostum nyata, aranjeunna disebut kostum tim, sareng urang bakal ningali éta. dina pilem.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR