Marvel tungtungna geus dipedar dina kombinasi relevan dina gandeng tina 'Avengers: Endgame' - BGR

A runtuyan leaks Toys wangsit sababaraha bulan kapengker yén sababaraha salamet tina Avengers bakal ngagem cocog cocog bodas en di Avengers: Endgame sarupa jeung nu armor yén Hank Pym ngagem . ] Man and nyiruan mun meunang di realm kuantum. Téori geus gancang ngawujud sabudeureun Toys leaks ieu bari fans anu expecting yén pahlawan manggihan cara keur indit deui dina jangka waktu ti pangaweruh kaala ku témbal Lang dina karya Pym jeung realm kuantum.

nu Endgame The filmmakers mangka ngawaleur jibril dina wawancara anu Toys ieu leaks bisa jadi bakal nembongkeun versi ahir pilem, tapi nu teu ngarobah kanyataan yén Lego na Hasbro tadi duanana figurines na diasah inohong Peta Avengers baju maranéhna Realm kuantum (éta naon urang réngsé nepi nelepon kurangna katerangan resmi). Teu lila sanggeus, Marvel geus ngarilis gandeng anyar jeung klip Endgame némbongkeun sababaraha avengers ngagem outfits bodas. Tur ayeuna urang tungtungna gaduh penjelasan ti armor anyar. Sateuacan ngawitan, ngurus nu sababaraha spoilers bisa nuturkeun handap.

Marvel turun trailer a Endgame kalawan sababaraha sahiji Avengers ngagem cocog bodas, kaasup Kaptén Amerika, Beusi Man, Nebula, Hawkeye, Hideung randa na Perang Mesin. Wanoh, abdi wondered kumaha Avengers bakal ngagem baju anyar, pamikiran anu Marvel sempet sugan robah pamandangan ieu méré gambaran yén leuwih anggota tim bakal kalibet dina misi anu sarua.

sumber gambar: Marvel Studios

Dina video ngarilis sawatara poe ka tukang, kami ogé bisa ningali Rocket di jas bodas sarua. Jumlahna aya salapan pahlawan bakal ngagem baju seragam, upami klip nembongkeun urutan anu bakal nyieun potong ahir pilem, anu ditanya kami nganggap éta salah sahijina boga Hulk / Professor Hulk . [19659002] Sumber gambar nu: Marvel Studios

Tapi Marvel geus pernah dipedar naha maranéhna pakéan jeung naon maranehna ngalakukeun. Barina ogé, éta Avengers gaduh costume sorangan. Bari maranéhna téh pajoang saperti tim pikeun taun, aranjeunna geus pernah ngalaman nu outfits sarua. Hiji alesan teu boga kabeh diasah di ngempur pakean sarupa nyaeta pahlawan anu laér leuwih gampang visually ngaidentipikasi kusabab kostum unik maranéhanana. Paduli pajeulitna sekuen tarung, Anjeun bisa ngabedakeun aranjeunna gampang, kusabab tiap panto anjeunna / manehna karasaeun nyaman maké.

Urang speculate keur bulan éta, sakumaha Hank jeung Sireum-Man kudu salamet nu lalampahan di realm kuantum, kabeh avengers lianna anu bakal gabung Lang bakal butuh panyalindungan sarupa. Sababaraha téori malah geus ngaduga yén kombinasi nu bakal ngantep aranjeunna salamet di spasi, jeung aranjeunna diwangun tina nanoparticles sarua yen Tony Stark migunakeun kana jas Beusi Man-Na. The perumahan of kostum ieu bakal dina salamet wrists salamet ngajelaskeun teori ieu, anu bakal ngajelaskeun sakabeh gambar sadaya diungkabkeun Endgame nu némbongkeun sababaraha Avengers kalawan attire idéntik diparkir di wrists maranéhanana. 19659009] Gambar Sumber: Marvel Studios

Ieu kabeh informasi resmi ngeunaan cocog bodas nu aya. Tapi Marvel geus tungtungna kajawab minggu ieu baju seragam. Ieu bos tina Marvel, Kevin Feige, anu ditujul dina armor anyar dina wawancara jeung io9 .

"Jeung kami gancang mutuskeun yen [ngalaan pikiran em] éta faktor diferensiasi penting diantara [Endgame] sarta film lianna. The Avengers sempet pernah ngalaman cocog outfits saméméh [jadi]. Pikiran urang dinya éta gambar pisan intriguing ningali hal anu masihan pilem ieu sensasi anyar. "

Feige dipedar yén masalah pamasaran Marvel jeung Disney teu dugi ka concealment of mess, tapi ogé pikeun publik di uninga yen Endgame teu Teu aya watesna Perang 2 tapi hiji pilem bebas. The kostum geus mantuan kalawan éta.

"[Urang kungsi] méré gambaran yén éta henteu dugi ka Teu aya watesna Perang II. Kusabab ieu teu masalahna, "cenahna. "Cocog ieu tim nambahkeun hal seger. Kawas Hawkeye, Kaptén Marvel teuing. Sagampil témbal Lang. "

Kanyataan yén salamet Avengers ngagem baju sarua ngirimkeun pesen kuat. Naon kajadian antara aranjeunna, aranjeunna siap nempatkeun Bedana maranéhna kumisan jeung dianggo salaku tim pikeun ngelehkeun ancaman pangbadagna aranjeunna geus encountered sangkan jauh.

sumber gambar: reddit

Tempo Tony sarta Steve ngocok kostum tim di pamandangan béda nyaéta sinyal yén waktos urang dying ningali saprak Perang sipil pendekatan. Dua pamingpin Avengers moal papanggih pikeun kahiji kalina dina taun na maquilleront.

Tujuan tina kostum teu ukur pikeun nginpokeun publik anu Endgame nyaéta pilem anyar, atawa Avengers geus dipelak pisan salaku tim ti pilem aslina. Ieu ogé hiji armor hanca. Saperti nu diharapkeun, Feige teu ngabales deui di wawancara. Sigana urang gé kudu nungguan nepi ka April 26 uninga kahayang kostum na naha Stark dijieun aranjeunna. Stark moal bakal nyieun kombinasi ieu tanpa alesan alus pikeun ngalakukeunana.

sumber gambar: reddit

Kumaha Avengers mawa eta deui dina jangka waktu ngaliwatan realm kuantum? Nepi ka salapan, lamun titik TV panungtungan nyaéta katuhu, sanajan klip tiasa nyasabkeun. The Russo baraya geus dikonfirmasi leuwih ti sakali yén gandeng maranéhna ngahaja nipu publik dina raraga ngajaga plot. Dina sumanget ieu, Joe Russo ogé kajawab nu cocog tim salila wawancara sarua, sanajan anjeunna dibagikeun informasi malah kirang ngeunaan éta. "Jelas, sagala hal anu asup trailer anu bener oge dihargaan," cenahna. "Jeung sagalana yén urang rék dileungitkeun, aranjeunna tiasa".

Asset utama wahyu tina Feige teh kostum anu nyata, aranjeunna anu disebut cocog tim, sarta kami bakal ningali. dina film.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR