Meghan Markle jeung Pangeran Harry janten 'waspada' lamun maranéhna rék "pewaris sarta panerusna".

The Duke na Duchess of Sussex mungkin gaduh kasusah sia proverbial "pewaris tur nyimpen" sakali diperkirakeun ku anggota kulawarga karajaan saprak umur Meghan. The Duchess geus dibikeun kalahiran heula-dilahirkeun ti hiji poé nepi ka sejen nya. waktu Meghan jeung orok munggaran Harry ieu dirancang lila sanggeus nikah maranéhanana dina 19 Méi taun ka tukang, pasangan karajaan kudu antosan nepi ka sataun ka cobian deui lamun manehna hayang mere Sussex leutik. a adi atawa rajakaya, Dr. Geetha Venkat, Diréktur di Harley Street klinik kasuburan, ceuk.

Alamat Express.co.uk, dokter ngomong: "Lamun manehna mere kalahiran vaginally ka anak kahiji nya, manéhna kedah ngantosan ka 3 6 bulan sateuacan nyobian kadua.

"Lamun manehna mere kalahiran ku bagian caesarean anak kahiji, manehna kedah ngantosan 12 bulan sateuacan nyobian pikeun kadua. "

Ieu ngandung harti yén Meghan bakal sugan ampir 39 taun sateuacan nyobian orok sejen.

Pradnya Pisal, konsultan di gynecology Gynecology di London, ceuk isu nyata The Duchess lajeng bisa kalibet dina.

MACA DEUI: Meghan Markle pikeun nyingkahan Témbongkeun kalahiran karajaan naha - 'Ngajaga hal di handapeun cloak'

Meghan markle pangeran anyar karajaan karajaan orok panungtungan harry

Meghan Markle bakal orok munggaran heubeul 37 taun (Gambar: Getty)

Manehna ngawartoskeun Express.co.uk: "Fertility nurun ti ultah 35e sarta lamun ninggalkeun kakandungan anjeun saluareun titimangsa éta, anjeun kudu mertimbangkeun lalaki hiji test cagar indung. - sababaraha endog.

"Kakandungan di sawawa heubeul ogé dikaitkeun sareng resiko luhur kaluron.

"Ieu alatan hiji résiko luhur masalah kromosom dina cikal bakal jadi umur endog.

"Dupi paling gampang nyusun hiji orok jeung sindrom Down.

Meghan markle anyar orok pangeran harry orok karajaan panungtungan

Meghan bisa ampir 39 taun sateuacan nyobian orok sejen (Gambar: Getty)

Royal orok pangeran harry judul karajaan panungtungan panungtungan = = "Meghan markle warta orok pangeran harry karajaan orok karajaan panungtungan" data-w = "590" data-h = "993" src1 = "https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/106/590x /secondary/meghan-markle-baby-news-prince-harry-royal-baby-royal-latest-1823900.jpg?r=1555226172220 "data-media1 =" "data-imgcount =" 1 ">

Meghan Markle ngabalukarkeun hiji gaya hirup cageur (Gambar: Getty)

"Di 35 taun, ieu equates mun ngeunaan 1 250 na 1 naek kana 100 40 taun sanggeus.

"Di 45 taun, anu resiko kasalahan The umur rata ampir 50% sarta Chances orok jeung sindrom Down jadi gede ti 2%. "

Najan resiko jeung kasusah ngaronjat eta bisa sapatemon, Meghan ngabalukarkeun hiji gaya hirup sehat sarta bisa dilengkepan jeung pangalusna ahli médis sarta kakandungan kénéh boga kasempetan alus ngabogaan anak nu séjén

The konsultan dokter nu ahli ngeunaan kandungan ngadawuh: "Gemblengna, eta kamungkinan yén kakandungan anjeun sarta ngalahirkeun lumangsung tanpa komplikasi.

Meghan markle anyar orok pangeran harry orok karajaan panungtungan

Meghan kudu ngalahirkeun anak kahiji nya di sababaraha poé (Gambar: Getty)

"Kadé janten langkung waspada tur leuwih ati-ati. resiko nu bisa boga konsekuensi serius pikeun anjeun sarta kulawarga anjeun. "

Dokter geus tradisional dilatih dokter pregnancies awéwé yuswa leuwih 35 taun "geriatric".

Sanajan kitu, dina taun panganyarna, para ahli ngajelaskeun awéwé anu jadi hamil antara 35 na 39 taun salaku "umur maternal canggih" kusabab jumlah tumuwuh tina jalma ngabogaan babies di group umur ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express