« Mums Make Porn », la série sur le porno qui émoustille le Royaume-Uni – xnxx

Dupi urang nyieun porno hiji deui "etika"? Ieu tangtangan anu dibuka lima ibu kulawarga Britania sanggeus Ngajalajah, horrified, kekerasan pornografi modern. Mums Jieun porno (Moms nyieun porno) Ujang kami nuturkeun Emma, ​​Sarah, Jane, Sarah jeung Anita Louise, sakapeung ku rumaja maranéhanana pikeun tilu episode lima puluh menit tiap. Di prakarsa ti TV Channel 4ibu hoyong ngawujudkeun hiji pilem porno aranjeunna moal ngalakukeunana isin mun némbongkeun barudak maranéhanana. Sorot ti séri: film dina bioskop di hareup professional industri jeung kulawarga sarta babaturan ti pamilon. program ogé geus dibere dina festival MIPTV diayakeun di poé panganyarna Cannes.

Mun maksud mungkin sigana leutik, éta sabenerna alamat isu kritis: pangajaran kelamin, idin atawa ngagambarkeun diversity. utamana, Mums Jieun porno mangrupa bagian ti konteks nu sensitip. Inggris anu putting nepi ka "blok porno "Dibahas sistem pikeun tilu taun ka aksés kontrol hadé ka situs porno.

Bukti minat subjek, leuwih ti panongton 800 000 diawaskeun serial, kaasup episode panungtungan ditayangkan dina April 3. Film diarahkeun ku milu, dijudulan FourPlayngawula ogé salaku ranjang test pikeun otoritas Britania: unggal calon panempo kudu ngabuktikeun yén anjeunna téh utama saméméh gaining aksés ka video nu " ngagunakeun lisénsi supir urang, kartu kiridit atawa jumlah handphone " sakumaha dituduhkeun The Daily Eunteung.

Dina episode munggaran, ibu mimitina kudu balik deui ka kaca. The jutaan video porno nu ngagulung dina loka streaming nganggur pikeun ngalakukeunana jeung pilem porno of yesteryear. Malah sababaraha ulah balik deui ka amalan ayeuna: "Kuring bakal jadi horrified lamun putri abdi anu ningali naon kuring nempo kiwari. Bisa geuleuh urang mah kelamin pikeun kahirupan, "responds Sarah, indung dua rumaja. "Mun anak kuring dirawat wanoja kawas éta, kantos kick burit-Na," masih diprotes Sarah Louise. paguneman intim kalayan rumaja maranéhanana, anu mastered langkung subjek ti kolotna, hardcore pamandangan pilem porno ngaliwatan rapat jeung produser, aktor sarta direksi X, séri boga istighfar tina henteu nyimpen pamilon na. Ieu oge bisa masihan pamandangan pikaseurieun, nalika milu, Protestan, kabukti panon di hareupeun a pilem porno, atawa nu séjén vomits nyali-Na dina adegan pilem. Éta ogé Angleterre.

Kantun antara porno jeung etika

Kakuatan Mums Jieun porno perenahna di poko na, loba nu leuwih kompleks tinimbang sigana. Porno henteu eta kasampak kawas kanyataanana atawa mikaresep kabebasan nada fiksi, sanajan simulating perkosa a? Kusabab naon ngajadikeun duit dinten teh film nu dijieun ku jeung lalaki. film nu teu clutter estetika atawa hormat tina idinna ieu téh persis naon frustrates lima ibu urang. Lamun anjeun nyaho yén paling rumaja Éropa - budak na katresna - anu Ngajalajah kelamin via situs porno bebas streaming (Pornhub, YouPorn, XVideos ...), sarta lalulintas di dinya dibangkitkeun (350 miliar pilem porno diawaskeun unggal taun dina tabung), masalah jadi hasilna leuwih serius. Na teu di watesan umur salaku saha sabudeureun anu bisa ngarobah hal. "Naon bae eusina, barudak anjeun tingali porno! " dipedar sutradara Perancis Ovidie, dina hiji wawancara kalawan titik.

« Porno nyaeta atikan séks nu resep atawa henteu "nambihan ka X sarta diréktur féminis, Erika Nafsu, lima Britania moal papanggih di Barcelona. film-Na, sabalikna nu porno mainstream mana awéwé boga fungsi minangka alat pikeun nyugemakeun nu pelesir di lalaki, nyokong hiji "seksualitas bikang positif." Leuwih ti éta, éta manehna anu bakal ngabantu ibu prakna gagasan kutang maranéhanana. Jeung kasuksésan dina konci éta? Sutradara Erika Nafsu geus sapuk pikeun disiarkeun film maranéhanana belas menit Fourplaydina situs streaming na. Hiji pahala gede pikeun ibu urang. Na luhureun sakabeh tes alus keur kadali Britania anyar dina aksés ka X.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lepoint.fr/monde/mums-make-porn-la-serie-sur-le-porno-qui-emoustille-le-royaume-uni-12-04-2019-2307401_24.php