Urang rék ka AirPods ka $ 159 Apple boga fungsi basajan tina headphone ieu sabenerna nirkabel 30 $ - BGR

dollar 159 téh loba duit nu malah teu bisa ngagunakeun tuntas. Kusabab Apple mutuskeun nyieun caps palastik lemes tinimbang dieunakeun silicone, aranjeunna moal mantuan ngasingkeun sora na unggal bass alus kaluar tina Ceuli Anjeun. Satuluyna anjeun boga headphone SoundPEATS Leres Wireless Bluetooth dilengkepan tips silicone na costing ngan $ 30. Aranjeunna ngaropéa sagala sora dina Ceuli anjeun ku kituna anjeun teu anu kabur, anu bass sarta musik anu sakumaha alus anjeun bakal nyangka. Pikeun $ 159, Apple kudu bisa lakonan hal nu sarua.

Di dieu nu rinci konci kaca produk:

  • [TWS & BLUETOOTH 5.0] – Adoptez le chipset Realtek professionnel global, une véritable conception sans fil avec la dernière version Bluetooth 5.0, les écouteurs sans fil SoundPEATS TrueFree propre transmission rapide et stable sans enchevêtrement.
  • [SINGLE & COUPLE] – Aidez-vous à travailler ensemble pour profiter du son en stéréo ou utilisez un seul écouteur par préférence ou par sécurité. Différents de la version précédente ou d’une autre marque, les écouteurs sans fil TrueFree fournissent un son stéréo haute fidélité lors de la musique et des appels téléphoniques.
  • [Pasangan salasahiji] - Lahir pikeun nawiskeun anjeun sadaya genah, headphone disiptakeun pikeun gampang dipaké. Leupaskeun earpieces tina kasus ngecas teras toél daptar Bluetooth. Ieu pisan betah maneh ngaitkeun atrium.
  • [EXTENDED PLAYTIME] – Étui magnétique compact et léger pour transporter vos oreillettes. 3,5 heures de lecture par charge et 15 heures au total, les écouteurs s'efforcent de vous tenir compagnie plus longtemps.
  • [BIG IN SMALL] – Les écouteurs sans fil SoundPEATS TrueFree répondent à tous vos fantasmes et à vos besoins concernant les écouteurs Bluetooth. Tant que votre appareil utilise une version Bluetooth supérieure à 4.0, vous pouvez l'utiliser avec les oreillettes. SoundPEATS offre une garantie sans faille de 12 mois pour vous permettre de profiter de votre achat.

ngiringan @BGRDeals on Twitter tetep anjeun informed tina nawaran panganyarna jeung panganyarna bisa manggihan dina web.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami sarta kami publikasi kasempetan disponsoran disponsoran, mangga ngirim surelek ka disponsoran ku bb.com

. Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina BGR redaksi jeung iklan jeung bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan publikasi urang. 19659011]! Fungsi (f, b, e, v, n, t, s)
{Mun (f.fbq) balik deui; n = f.fbq = fungsi () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n alesan): n.queue.push (alesan)};
lamun f._fbq = n (f._fbq!); n.push = n; = N.loaded! 0; n.version = '2.0';
n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0];
s.parentNode.insertBefore (t, s)} (jandela, dokumen, 'Aksara'
'Https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
FBQ ( 'init', '2048158068807929');
FBQ ( 'lagu', 'ViewContent');

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR