Hiji Man acara Agalawal Duta: ngalawak The ngajadikeun ngajenan ka retro Guei Veh, Salif Traoré, Yodé, Digbeu dasi ...

Nyandak stock karirna, Agalawal Duta balik ka attire pikeun debut. Ti dinya, Isa leaned dina beginnings tina sababaraha sesepuh na ngaliwatan gambar retro nu nyarita jilid. Gambar retro Digbeu dasi, Yodé, Salif Traoré, Zongo jeung Tao na Guei Veh aya dina kamar.

Baca ogé: Konsér dibolaykeun Kerozen di Kamerun, fans ambek: artis ngécéskeun

Duta Agalawal liwat publikasi Gambar seniman ieu dina debut karir maranéhna bayaran upeti ka seniman komik ieu. Kusabab ti Afar, Salif Traoré sarta séjén diideuan anjeunna dina karirna sahingga mangrupakeun suri tauladan jang manehna tur nonoman Afrika.

ku AK

comments

comments

Maca deui IEUH