Hiji Man acara Agalawal Duta: ngalawak The ngajadikeun ngajenan ka retro Guei Veh, Salif Traoré, Yodé, Digbeu dasi ...

Pokuskeun kana karirna, Duta Agalawal balik ka pujianana dina lahirna. Ti dinya, anjeunna melong atos mudahan tina sababaraha sesepuhna pikeun ngawujudkeun sanyawaan retro anu néwak jilid. Gambar Retro of Digbeu Tie, Yodé, A'Salfo, Zongo sareng Tao sareng Gueï Veh anu aya dina rohangan.

Baca ogé: Konsér Kerozen di Kamerun dibatalkeun, fans ambek: artis ngajelaskeun

Duta Agalawal ngaliwatan medalkeun gambar seniman ieu dina karir mimiti maranéhna nampi upeti para artis pelawis ieu. Kusabab ti jauh, A'Salfo sareng nu lianna parantos dipangaruhan anjeunna dina karirna sahingga janten model kanggo anjeunna sareng nonoman Afrika.

ku AK

comments

comments

Maca deui IEUH