Jalma: Lah sagemblengna ruined: béntang ieu teu nyaho kumaha carana milih tights maranéhanana. Ulah aya kasalahan kalawan tips ieu

Tights aya masalah nyata keur loba awéwé. Aranjeunna teu ukur pisan gampang nepi ka luh, tapi ogé hésé milih!

Tingali sagemblengna ruined: béntang ieu teu nyaho kumaha carana milih tights maranéhanana. Ulah aya kasalahan kalawan tips ieuArturs Budkevics / Shutterstock.com

Baca ogé: tips 7 fashion ieu bakal ngajadikeun anjeun neuteup ngora

Contona, kumaha kudu ngagem pasangkeun sareng pakéan wol beige nalika tights nilon teuing ipis jeung nu peryogi hal warmer? urang Conseil jeung jawaban kana patarosan ieu: eta gumantung kana warna sapatu Anjeun. Mun aranjeunna poék, mangka tights poék kandel bakal leyuran sampurna. Lamun sapatu téh lampu di warna, Anjeun bisa jadi kudu nempatkeun kumisan pakéan nu - mun teu ngagem tights bodas / beige, Anjeun bisa kasampak kawas gadis saeutik dina costume snowflake.

Sumawona ieu ngayakeun geulis atawa elegan mun teu ngagem nilon pantyhose leuwih 40 duit lurex. Anjeun suku ngawitan nyarupaan sausages dibungkus dina plastik. Téh mangrupa babandingan geulis pikasieuneun, tapi éta sangkan leres, utamana lamun datang ka poto!

tights fishnet ageung, éta bakal jadi pangalusna pikeun nyumputkeun di handap pacilingan. trend ieu kaprah di dunya busana jeung ngiles ngan gancang.

Aya hiji juta nuansa nyieun pilihan katuhu tights! Teu heran malah béntang renowned of stylists sakapeung bisa nyieun kasalahan.

Kami geus kapanggih sababaraha conto dimana selebriti katingal ieu sagemblengna ruined ku pakéan jéntré tunggal. Naon anu éra!

1. Meghan Markle

Tingali sagemblengna ruined: béntang ieu teu nyaho kumaha carana milih tights maranéhanana. Ulah aya kasalahan kalawan tips ieuGambar Getty / Idéal Gambar

ngayakeun ieu mun maot pikeun tapi warna daging tights bakal geus leuwih hadé cocog kana tampilan ieu.

Baca ogé: Meghan Markle ngagem sapatu badag teuing, éta téh trik well-dipikawanoh ti ahli: katerangan!

2. Mariah Carey

Tingali sagemblengna ruined: béntang ieu teu nyaho kumaha carana milih tights maranéhanana. Ulah aya kasalahan kalawan tips ieuGambar Getty / Idéal Gambar

Di dieu, aya teuing tina sagalana: pakéan pondok yén throws a neckline jero, wedges. Sarta tights fishnet anu bener teu keur maranehna.

3. Kate Middleton

Tingali sagemblengna ruined: béntang ieu teu nyaho kumaha carana milih tights maranéhanana. Ulah aya kasalahan kalawan tips ieuGambar Getty / Idéal Gambar

Kasalahan anu sarua Meghan. The tights teuing ditingali!

4. Alexa Chung

Tingali sagemblengna ruined: béntang ieu teu nyaho kumaha carana milih tights maranéhanana. Ulah aya kasalahan kalawan tips ieuGambar Getty / Idéal Gambar

luhur nyaéta handap tapi panas téh gugur. Lamun datang ka dresses ngalaan pikiran loba bagian awak bulistir (beuheung, leungeun), éta pangalusna pikeun milih pikeun warna nilon tights daging.

5. Rosanna Pansino

Tingali sagemblengna ruined: béntang ieu teu nyaho kumaha carana milih tights maranéhanana. Ulah aya kasalahan kalawan tips ieuGambar Getty / Idéal Gambar

tights ieu teuing kandel keur outfit misalna hiji.

tights Naon anu anjeun resep? Ulah anjeun milih aranjeunna taliti atawa anjeun nyandak naon dina jangkauan anjeun? Ngabejaan urang dina komentar dihandap!

Baca ogé: Wardrobes résiko: 5 barang sandang anu bisa ngarugikeun kaséhatan Anjeun

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR