Jalma: Jalma: aktris Nigerian Ieu siap nawiskeun virginity nya Don Jazzy

Ah haaa, Wanda Boys decidedly kabeh lalaki ulah maén di pangadilan nu sarua. Bari batur make scrambling pikeun meunangkeun ciuman saeutik lean awéwé hiji, batur teu malah megatkeun "Hirup" ti imah manggihan, tanpa maranéhanana ngabogaan malah ngangkat ramo. Ieu kasus Don Jazzy, béntang pop super di Nigeria, saha ieu ditawarkeun dina virginity of aktris nollywoodienne.

Sanggeus episode nu lelang diobralDi dieu mojang sejen Wanda mutuskeun pikeun nyimpen virginity nya dina di hareupeun panggung. ngaran dirina Susan Fredrick Wanda bangsa, sarta manehna longs bisa deflowered ku Don Jazzy. Aktris, modél sarta dipikawanoh panulis Nigerian film Hollywood, manéhna dijadikeun syahadat ieu Wandayant on akun Instagram nya dina kasempetan ulang-Na.

Dina panggih, manéhna ceuk manéhna siap masihan dirina virginity nu produser musik Michael Collins Ajereh, Dipikawanoh salaku Don Jazzy. Manéhna nyebutkeun baé siap masihan eta up lamun eta bisa mantuan neangan nikah taun ieu.

Tapi Waspada Wanda Peeps sabab Susan eta jelas yen eta Don Jazzy, manéhna bakal nawiskeun hak husus ieu wae lalaki sejen, malah mun batur ditilik anjeunna kalawan 20 juta (11 635 miliar juta CFA francs) . Éta sami! Di dieu hiji nu weruh naon manehna hayang!

« Wao! Senang ultah ka abdi, rahmat Allah ngajaga kuring hirup, sarta kuring tetep virginity abdi gembleng, sanajan 20 juta moal nyieun kajadian geura-giru, Mamang kuring #donjazzy naksir anjeun tiasa gaduh deui wae lamun t ' ngabantu meunang nikah taun ieu. "Naha manehna wrote.

Hanjakal keur ngalamun kieu Wanda, Don Jazzy ngumumkeun Dursasana pikeun sweetheart anyar na anu tetep anonim dugi lajeng, ngan sababaraha dinten. sono telat! Sanajan ... maneh pernah nyaho. Jalan kaluar aya anu nyusahkeun huh ... Kumaha saur anjeun tina Déklarasi Wanda ieu?

CB

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.jewanda-magazine.com/2019/04/people-people-cette-actrice-nigeriane-prete-a-offrir-sa-virginite-a-don-jazzy/