Poto. Mont-Saint-Martin: The seuneu di réstoran éta Criée


seuneu dimimitian luar wangunan, sahenteuna dua lokasi misah. poto SDIS54

HD Poto
seuneu dimimitian luar wangunan, sahenteuna dua lokasi misah. poto SDIS54

Opat puluh patugas pemadam kebakaran diintervensi dina wengi ka ngawatesan macet. poto SDIS54

HD Poto
Opat puluh patugas pemadam kebakaran diintervensi dina wengi ka ngawatesan macet. poto SDIS54

The patugas pemadam kebakaran tetep aya dugi ngeunaan 10h30 Minggu. poto SDIS54

HD Poto
The patugas pemadam kebakaran tetep aya dugi ngeunaan 10h30 Minggu. poto SDIS54

réstoran nu teu bisa reopen langsung. poto SDIS54

HD Poto
réstoran nu teu bisa reopen langsung. poto SDIS54

Urang ogé nyarankeun

baranahan dilarang

Anjeun gaduh info? Tulis kami: lrlalerteredaction@republicain-lorrain.fr

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.republicain-lorrain.fr/edition-de-longwy/2019/04/14/photos-mont-saint-martin-incendie-au-restaurant-la-criee