Nalika Celine Dion geus diondang kana pernikahan dua fans (Video)

Celine Dion dina promosi pinuh albeum anyar nya di Inggris kawani. Rékaman anu bakal dileupaskeun dina bins Nopémber hareup jeung di mana urang kedah milarian kolaborasi saé. Manehna indit ka set tina acara The Jimmy Kimmel Live di Amérika Serikat ngabahas proyék anyar ieu, ahir jaman karésidénan di Las Vegas tapi ogé wisata dunya na salajengna dimimitian dina bulan Séptember. Béntang ogé nyandak kasempetan bukuna kejutan badag ka pasangan karek leres pisan fans nya ...

Dina waktos anu dipidamel ka tumpukan, upacara nikah ti Jason sareng Kate mimiti ngeureunkeun ku kaméra televisi sareng pipilueun Jimmy Kimmel dina layar leutik dipasang dina altar. Pasangananana geuwat bingung tur intimidated ku sadayana agitation ngadadak ieu. The animator Amérika lajeng improvisasi sakumaha pendeta sarta mutuskeun ngahiji dua jalma ngora, moal tanpa sababaraha selingan kaasup happenings leutik.

« Naha anjeun nyewa artis anu tembang dina pernikahan anjeun? », anjeunna miwarang ka newlyweds. « non Jawaban jaman Suharto isinan. « Abdi terang penyanyi lokal anu parantos tiasa ngabantosan anjeun. Kate jeung Jason, di dieu pikeun marengan anjeun dina tari mimiti anjeun salaku salaki sareng pamajikan: Celine Dion! ". Diva teras sumping di payuneun pasangan sareng para tamu sareng muterkeun lagu margi anjeun bogoh. Dina ahir prestasi nya, Celine Dion congratulates sareng haneut nangkep ka dua fans nya. A endah pisan sareng pernikahan anu éndahna di mana Jason sareng Kate bakal nginget salamet hirupna !!! Deui di studio di acara The Jimmy Kimmel LiveCeline Dion saterusna diinterpretasi judulna Ashessoundtrack pilem Deadpool 2.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.witfm.fr/news/quand-celine-dion-s-invite-au-mariage-de-deux-fans-video-12520