Sénagal: revenues heunceut

Produk pikeun "tighten heunceut" anu sagala ngamuk di Sénégal. Touted ku YouTubers aranjeunna mésér online tur dina pasar. Mindeng teu epektip, sakapeung ngabahayakeun, aranjeunna hariwang dokter. (Téks jeung poto Koswara Castanet di Dakar)

A telepon dina hiji leungeun, buku urutan na di sejen, Maya muka panto ka lalaki pangiriman na eweh hiji kantong overflowing "plaisirs": Gél glans, versi game kartu Kamasutra, cingcin béja ngeunaan tanda Dorcel. Na, tangtosna, a gél-tightening heunceut "Salawasna Virgin," salah sahiji produk andalannya na. sholat jum'at ngan réngsé dina Diamalaye, di distrik kalér Dakar jeung bisnis di ayun pinuh. Maya teu cacah dina ordo nampi ti isuk: "Jalma buka dina weekends. Dina Kemis na Jumaah sok madness! " Dina pakéan Senegalese tradisional, sareng sora tenang nya jeung modél katingal maiden na, ieu urut pangacara 27 taun boga pisan saeutik ngalakonan jeung gambar nu bisa jadi X. tengah

Dina mata pelajaran anu sarua

Janelle Monáe

Acan eta hiji satengah dinya nyadiakeun Dakar dina produk intim. Dina kartun na tumpukan, zat aphrodisiac hareup jeung lingerie, aya hiji kategori nu geus dicokot ka dieu: produk mun tighten momok. Aya sagala rupa di Sénégal sakumaha alam mentega shea dilarapkeun endog, cai lemon atawa alum tipung; tina dilakukeun dina Cina kayaning kapur tulis bar heunceut atanapi krim "18 deui". Maya advises lolobana mun klien na hiji infusion of NEP NEP, tutuwuhan lokal kumplit jeung kristal uyah Mali: "Ieu méré éfék parawan ', sakumaha lamun geus kungsi dijieun cinta. Ieu lasts antara 24 na 72 jam. Anjeun bakal jadi ketang nu pasangan anjeun bakal bajoang pikeun nembus anjeun. Klién cinta eta. "

Pikeun bukti, ngan kasampak di akun Instagram Na, tips Maya urang on mana eta babagi talatah dikirim ku klien na: "Hai sweetie! heunceut-tightening anjeun, éta killer a! Bapak 15e éta di sawarga, " Urang baca di dieu. "Ieu salaku lamun kuring anu balik kosong. Hiji barang gering. Kuring datang deui teu malah " hatur sejen.

bahaya perhatian

Produk pikeun "ngaleutikan" heunceut téh nyebar di Afrique Sentral - Gambia, Mali, Basisir Gading, Mauritania jeung Burkina Faso. Awéwé nu dimimitian mésér sanggeus kalahiran kahiji maranéhanana dina harepan pikeun nuluykeun papanggih salaki maranéhanana. Dina Sénégal, éta mangrupa praktek kuna. Sok komo grandmothers lulus asup ka incu maranéhanana cures mujijat maranéhanana. Tapi kalayan jejaring sosial, fenomena geus dipelak sarta worries masarakat médis. Dina video ditempo ratusan rébu kali, tina YouTubers masihan nasihat maranéhna "Parawan Janten" tanpa ngabogaan kaahlian nanaon. produk ieu diselapkeun kana heunceut téh mindeng teu epektip sarta kadangkala bahaya. The dokter nu ahli ngeunaan kandungan Rokhaya Thiam Ba, urut rumah sakit internal di Paris, ayana di Dakar keur lima belas taun, ngécéskeun: "Di handap ieu mangrupakeun produk nu garing heunceut. Ayeuna damel penetrasi leuwih hese, jadi méré gambaran yén hal ieu tightened. Tapi éta dina sirah. Sarta lamun geus leuwih pikaresepeun pikeun salaki, teu pisan pikeun awéwé ".

batur sapagawean na, Dr. Ibrahim Aïdibé confirms extent masalah. Unggal poé, salah sahiji consultations na sahanteuna téh patali jeung pamakéan produk ieu. "Komo Shea mantega tiasa pisan goréng, anjeunna warns. Lamun make teuing, éta sagemblengna saimbangna flora heunceut, nu janten leuwih sénsitip. Na yén ngabalukarkeun inféksi jamur sababaraha kali. kristal uyah sorangan bisa ngabalukarkeun kaduruk parna. Aranjeunna dehydrate mukosa jeung, kalawan laporan deui, éta ucing. " Najan resiko, produk ieu téh ngajual leuwih hade tinimbang kantos di grup Facebook jeung boutiques diskrit pasar Sandaga. Pikeun Dr. Aïdibé nu deficit atikan séks di Sénégal ngécéskeun kasuksésan ieu: "Pesen Public ngeunaan seksualitas pisan jarang. Aya shields diangkat pas urang coba ngobrol ngeunaan. A atikan séks diajukeun di sakola éta retoqué aya sababaraha bulan sanggeus protes ngeunaan tokoh agama. "

"Hiji arsenal of seduction"

Pikeun Dr. Rokhaya Thiam Ba téh praktek nyebar poligami di Sénégal nu nyababkeun paripolah paling bahaya: "A awéwé anu aya dina kompetisi jeung istri kadua bakal ngalakukeun sagalana tetep a heunceut kedap mangga salakina. Hiji anu teu bade ngadamel salakina teu balik meunangkeun pamajikan kadua ... " Wartawan tur columnist Maria Diop seksualitas acan refuses ningali pamakéan produk ieu tanda tina kintunan ti awéwé. "The Senegalese boga konsep aranjeunna nelepon 'Jongué', anu ngécéskeun naon pangna sakuduna mangga lalaki urang. Kalolobaan waktu, maranéhna ulah sabab poko tapi lantaran cinta eta, Manehna ngomong. Aranjeunna boga sakabeh arsenal of seduction: manik ginjal, menyan, produk pikeun heunceut. Ieu amuses aranjeunna. Ayeuna damel aranjeunna senang mangga lalaki maranéhanana. "

Tapi pangalaman Dr. Rokhaya Thiam Ba nunjukeun yen pressure jalu tiasa wreak bencana: "Sababaraha awéwé anu teu leres peryogi anu kagungan bedah ka permanén tighten heunceut maranéhanana, lamun manehna laments. Éta datang ka kuring dina lawon lantaran menyakiti tiap laporan ". penderita sejen, anu sieun kabawa nyalira atanapi sidelined, nuluykeun nyieun cinta ka mitra maranéhanana pikeun taun sanajan nyeri. Sarta sangsara di tiiseun. Teu bari di fun salaki maranéhanana.

------

Baca ogé:

Katie Bouman, anu panalungtik ngora balik klise ti black hole

Cinta na Kamanusaan sarta Studi: for senang (moal eta)

Pikeun atanapi ngalawan a ... pangajaran glans dina manual SVT?

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.grazia.fr/news-et-societe/societe/senegal-produits-vagin-danger-920552