Singuila presents na '' balik '' sakumaha jangji!

Anjeunna ngumumkeun ka panongton na ngaliwatan kaca Facebook na yen manehna bakal dipiceun sapotong tina dijilbab tina kahirupan cinta-Na. Sarta ieu dipigawé poé ieu di 13h sakumaha anjeunna ngalaman dimaksudkan.

Singuila tungtungna wangsit nyanghareupan na '' balik '' nu sia lian ti single anyar nya ''Abdi lebet''. Ku kituna pikeun maranéhanana anu diperkirakeun sabenerna tingali sweetheart-Na, anjeun ogé study di kapal pikeun lauk badag April.

Gening nepi ka lover urang pikeun salaku sagampil garing salaku batur.

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.culturebene.com/49992-singuila-nous-presente-sa-go-comme-promis.html