tablet hébat boga diwangun-di projector sorangan!

Tablet jeung PROJECTOR

Asset undeniable of Yoga Tab 3 nyaéta yén Aisyah boga 'hiji projector terpadu revolusioner. Kalawan eta, Anjeun tiasa ngaktipkeun ruang tamu anjeun kana kiceupan, sarta ngangkut anjeun ka pilem. Jarak idéal antara projector jeung témbok atawa kanvas nyaeta 1,5 méteran, tapi anjeun bisa balik nepi ka 1,78. Sakali sistem kalawan Dengdekkeun nangtung dipasang, anjeun ngan kudu ngarasakeun pilem karesep anjeun sarta runtuyan.

Teu nyebut, tangtosna, sora immersive penting nyieun deui atmosfer bioskop. Opat narasumber JBL badag anu terpadu na ngidinan Anjeun pikeun ngadangu sora jelas tur dinamis pikeun pangalaman video pamungkas.

Kualitas alus teuing layar

The Lenovo tablet ditémbongkeun di dieu ukuran 10 inci sarta ngabogaan resolusi anu quad HDIdéal pikeun ngotektak web tur maén kaulinan favorit Anjeun. Kacaangan sarta kelir await maneh na nawiskeun eusi kualitas alus teuing!

Anjeun boga pilihan pikeun nempo média anjeun: langsung kana tablet atawa via projector puteran nu terpadu.

Sauntuyan kacida panjangna

Yoga Tab 3 4 boga GB RAM, sarta 64 GB memori. Tapi kualitasna anak, éta undoubtedly na otonomi nu tiasa ngahontal jam 18 Lengkep! Bakal aya teu masalah leuwih bener batré lamun Anjeun sangkan binge-ningali!

Artikel ieu mimiti mecenghul di: HTTPS: //dailygeekshow.com/tablette-tactile-lenovo-projecteur/