Teruskeun obrolan a: Man Utd teh panganyarna pikeun gabung Eriksen moro

Jandéla mindahkeun tina klub Éropa pangbadagna ditutup, tapi anjeun bisa klik pikeun nempo sakabeh nawaran . Mindahkeun Talk bakal neruskeun lalampahan media dunya tur ngahalangan correspondents ningali naon dina agenda for si isal.

Lalaki Serikat ngéléhkeun tilu kali gaji ti Eriksen

The playmaker of Tottenham Hotspur Christian Eriksen jadi salah sahiji dua nurutkeun laporan dina The Eunteung

kaptén Denmark Eriksen boga ukur 14 bulan on borongan nya kalayan Spurs, hartina fee mindahkeun na bisa digolongkeun lamun manehna diasupkeun final. taun deal-Na. Ieu alerted sababaraha klub paling bergengsi di Éropa, tapi Amérika Serikat sigana siap nyandak hambalan dina saingan ku cara ngalamar ka tripel nu gajih tina lalaki ngora 27 taun 240 000 £ per minggu, ngalawan 80 000 £ minggu. di kalér London.

Eriksen tumuwuh bari anjeunna dirojong Real Madrid sarta ngawartoskeun yen anjeunna bakal resep bisa dibikeun ka Bernabeu dikadalikeun sahiji palatih na Zinedine Zidane, tapi kalawan Los Blancos privileging momen. striker Chelsea Eden Hazard move ka Old Trafford anu beuki dipikaresep.

Sanajan kaayaan contractual precarious of Eriksen, sababaraha laporan ngaku eta tetep bakal mayar 95 juta pon pikeun Spurs tempo ngajual produk na. playmaker.

ceramah Chelsea Ibrahimovic salajengna sanggeus Blitz Walanda

Chelsea raket mantau lawan Borussia Dortmund Alexander Isak nu Swede ngora geus nyieun babandingan jeung compatriot Zlatan Ibrahimovic .

The 19 taun heubeul geus katempo Chances nya ku tim kahiji dugi di dortmund saprak Signing na AIK Stockholm basis dina 2017, tapi anjeunna ngarasakeun periode injeuman luhung tina Eredivisie sisi Walanda Willem II, anu ngoleksi sabelas gol di saloba kaulinan saprak kadatangan na dina Januari

Hirarki Chelsea geus sadar kalayan eunteung meunangkeun Blues ngirim pramuka keur nangkep lalaki ngora. ngalawan AJAX dina peta sabtu minggu ieu.

Rahayat Jabar London keukeuh refresh jurusan keuna ku recruiting a lapar ngora saméméh, ku injeuman tina 31 taun Gonzalo Higuain sarta 32 taun Olivier Giroud hijina pamuter dina judul pikeun Stamford Bridge

Chelsea kudu bersaing jeung Isak, tapi Real Madrid ogé bakal nangkep perkembangannya.

Barca Real pursues welasan Jepang

19659003] Real Madrid jeung Barcelona nuluykeun p A rumaja Jepang kacida dipeunteun Takefusa Kubo nurutkeun laporan Marca .

Lalaki ngora 17 taun éta bagian tina akademi La Masia barca of 2011 mun 2015, tapi balik ka Jepang sanggeus manggihan yén Catalans sempet dilanggar pulitik internasional FIFA ngeunaan Mindahkeun internasional kurang ti 18 taun 1965. jeung raksasa Spanyol siap bersaing jeung asup ka taun Jepang International Dina-20 panas ieu, lamun manehna 18 taun.

Publikasi Spanyol ogé ngaklaim yén Paris Saint-Germain geus ditémbongkeun minat pamuter nu dipikanyaho agén, tapi PSG jeung Madrid pikir Kubo ni'mat pasamoan tina Camp Nou.

ketok in