Hiji komputer kantor Sénat kana status somah jeung "housekeeping" dina skandal Hassan Pitulung

Washington - Pamingpin tina Sénat Sersan dina leungeun dipigawé hiji "beberesih umum tina rumah tangga" nu nyababkeun "parobahan tanaga masif" dina sistem téhnologi inpormasi pribadi sarta kaamanan cyber tina chamber luhur , epoch Times geus diajar.

Aya geus parobahan masif dina tanaga aya, "ceuk hiji sumber informed di Sénat anu dipénta anonymity. "Pagawé anyar téh teuing stricter sarta maksa beuki perda tur larangan. Kusabab aranjeunna teuing tighter. "

John Clayton Porter éta Pangurus Cabang pikeun Émbaran jaminan - Cybersecurity Maret 2017 mun baheula bulan ieu, nurutkeun LegiStorm. Numutkeun rékaman Sénat, anjeunna keuna 88 628 $ per taun dina waktu miang Na.

Kantor di Sersan dina leungeun (SAA) refuses ngabahas Porter atawa tanaga parobahan dilaksanakeun di kantor urut-Na. A juru carios lulugu pikeun Sénat mayoritas Pamimpin Mitch McConnell (R-Ky.) Ogé ditolak keur mairan.

Parobahan staf jeung aturan aub di handap mangrupa plea kaliru Filed di pangadilan féderal ku Jackson Cosko nu 5 April Maggie Hassan (DN.H.) jeung Wawakil Sheila Jackson-Lee (D-Texas), urut asisten di elmu komputer,

Washington DC - 26 Juni: Sen. Maggie Hassan (DN.H.) speaks kalawan wartawan luar Capitol AS on June 26 2018 di Washington DC. The Demokrat nu nanyakeun administrasi ka robah kawijakan na dina kaayaan dibekelan pre-nu aya hukum on perawatan affordable. (Poto ku Harun P. Bernstein / Getty Gambar)

Mannal Haddad, Pencét Sekretaris Panitia Administrasi tina Kamar nu oversees nu jaringan komputer Déwan Perwakilan, ditolak nu komentar yen ka epoch Times ditanya Cosko na naha ukuran cybersecurity anyar

Cosko memohon kaliru pikeun nyieun inpo pribadi publik dugi dina Oktober 2018 on McConnell jeung sénator lianna, kaasup Lindsay Graham (RS.C.), Mike Lee (R-Utah), Rand Paul (R-Ky.) sarta Orrin Hatch (R-Utah).

Cosko ogé ngaku kasalahan hiji count tina panipuan komputer, pemalsuan sahiji saksi jeung kaadilan ngahalangan. Sateuacan narima argumen, Cosko 11 geus Nyanghareupan biaya misahkeun .

Kasus ieu uninga ku Federal Pangadilan sahiji Kacamatan Columbia jeung mimitina geus dilaporkeun . Lukas Rosiak tina Daily panelepon News Foundation.

Cosko The palanggaran mimiti sanggeus di PHK tina tanaga na ku staf Hassan dina Méi 2018 alesan yén Sénator ti New Hampshire sempet nampik sangkan umum.

Anjeunna lajeng ngagaduhan pakasaban di sisi kamar kalawan Jackson-Lee sarta di bulan nu dituturkeun, jeung bantuan ti hiji jalma kadua, tadi aksés ka sahenteuna genep komputer di Kantor Hassan.

"Salaku of 2018 Juli di panganyarna dugi Oktober 2018, terdakwa dipigawé hiji panipuan komputer masif tur data maling nu geus dilaksanakeun sababaraha kali robbing kantor of Sénator Hassan," ceuk jaksa dina argumen ngeunaan 5 April Cosko.

"Terdakwa geus kalibet dina maling ngalawan data, nyalin sakabéh jaringan disk, asihan jeung organisasi data sénsitip sarta néangan cara pikeun make data jeung kauntungan," ceuk jaksa.

Cosko éta ambek ngalawan sénator Republik dina Oktober 2018, nurutkeun jaksa, Sedengkeun pilari di dédéngéan konfirmasi Panitia yudikatif Sénat dina janjian tina Brett Kavanaugh hakim paling Agung Pangadilan AS.

Cosko dipaké Wikipédia sangkan masyarakat alamat tina sénator, data kartu kiridit maranéhanana sarta informasi médis. Anjeunna bisa ngakses komputer kantor Hassan ku cara nempatkeun hiji keylogger diskrit.

Wikipedia éntri ku Cosko éta subyek hiji panalungtikan ku pulisi tina Amerika Capitol, nu disusud urut asisten Hassan, ceuk pamaréntah. Oktober 3 2018 keluhan kriminal .

Nalika ahli hukum Cosko nu kapanggih di kantor Hassan urang sanggeus di PHK-Na, jaksa cenah kungsi dikirim hiji e-mail ngancam: "Lamun ngomong ka batur, abdi gé teu aliran sagalana. Surelek, sinyal paguneman gmails. Émbaran on kagiatan kaséhatan sarta sosial sénator barudak. "

Rep. Debbie Wasserman Schultz (D-Fla.) Di New Gunung Olive Baptis Garéja di Fort Lauderdale, Florida on November 11 2018. (Joe Juragan / Getty Gambar)

Cosko ogé sempet diundeur teuing sénsitip Sénat inpormasi ka dianggap di sidang umum dibahas, nurutkeun hakim nanganan hal,

Aya loba parallels antara kasus Cosko sarta skandal di House ngalibetkeun kulawarga tina urut asisten komputer, Imran Awan, sarta anggota kulawargana. Pakistan, Awan, salah sahiji dua istri-Na, dua sadulur na sarta sobat nutup anu hired sakumaha rojongan IT ku puluhan House Demokrat, kaasup loba anggota komite on Luar Negri, kaamanan internal sarta kecerdasan Déwan Perwakilan.

posisi ieu diwenangkeun dina aksés Awans ka sadaya file komputer ti kantor wawakil maranéhanana. Ieu didirikan yén Awan ieu diundeur ti hiji jumlahna penting server éksternal data disimpen dina jaringan komputer Déwan Perwakilan.

Anjeunna oge milik laptop milik urut ketua Komite Démokratik Nasional (DNC), rep. Debbie Wasserman-Schultz (D-Fla.). Awan mimiti gawe dina Kongrés nalika anjeunna hired ku Wasserman-Schultz 2004.

"Imran jeung kulawargana anu banished ti jaringan komputer Déwan Perwakilan dina bulan Pebruari 2017 sanggeus resmi luhur ti penegak Déwan Perwakilan kungsi ditulis yen Iran éta ' résiko serius permanén keur DPR, jigana ngancam integritas sistem informasi urang, "na nu hiji server bukti ngandung tadi" ngiles "," dilaporkeun Rosiak . 19659002] Contactez Mark Tapscott à mark.tapscott@epochtimes.nyc

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.theepochtimes.com/senate-it-office-hit-with-housecleaning-in-hassan-aide-scandal_2878451.html