Xvideos dieu mangrupakeun video romantis featuring pamingpin urang pribumi outlawed of Biafra (IPOB), Nnamdi Kanu jeung pamajikanana, Uchechi Okwu-Kanu nu surfaced dina loka.

A video romantis featuring kapala jalma aboriginal proscribed Biafra (IPOB) Nnamdi Kanu jeung pamajikanana, Uchechi Okwu-Kanu , Surfaced dina situs porno xvideos .

Naija News recalls yén "tape kelamin" anjog IPOB nembe surfaced kana rupa platform média sosial.

Sababaraha ngaku yén vidéo kasebut panganyarna, tapi timbalan kapala IPOB, Uche Mefor , Ceuk video nu munggaran nyimpen online antara 2013 na 2014.

"The shooting tina video dina pamimpin IPOB, Mazi Nnamdi Kanu, henteu anyar, eta aya dina sirkulasi saprak 2013 / 2014 teu kedah kituna kaget. Nyaho ayeuna anu aya hiji video nu suami istri (Mazi Nnamdi Kanu jeung urang sorangan Ny Uchechi Okwu-kanu).

"Urang dicatet yén pamakéan etik cowardly ieu dina kaayaan tetep hijina strategi ngadalikeun cabals panik bintana Rock geus destabilized na panicky jeung beurit éléktronik maranéhna pikeun nyobaan pikeun meunangkeun deui gambar maranéhna didegradasi na torn, "manehna Méfor dipedar. ceuk dina hiji pernyataan diala ku Naija News.

Sababaraha poé sanggeus Méfor geus dikaluarkeun hiji pernyataan clarifying tanggal aslina tina ieu publikasi ngeunaan video, gambar ti moment romantis sahiji pamingpin IPOB jeung pamajikanana geus kiwari mecenghul di Xvideos.

Nonton video pinuh: ICI

Kanu jadi marga grup nu nyiar secede ti Nigeria. grup geus saprak kungsi ngalarang ku pamaréntah Nigerian .

sumber