Youtube: markisa WAGS. Nantes-Lyon: manggihan pamaén awéwé boh tim di gambar



Lyon anjeunna bakal minuhan sirah cai?
Jumaah April 12 20h45, pamaén of Olympique Lyonnais indit Nantes, La Beaujoire, keur bubuka dinten 32e sahiji jawara Perancis Lig

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=75tNJnMH8o4