Amber Heard ngarencanakeun dugaan nyiksa anyar Johnny Depp - jalma

Klik di dieu upami anjeun ngalaman masalah ningali galeri poto ieu dina alat mobile.

Amber Heard diréaksikeun dinten Kemis kana jas fitnah 50 juta dolar anu dipungut ku mantan, Johnny Depp, dina detil nyeri dina dokumen pengadilan perkawis sababaraha kali sateuacan na nalika nikahna, saur aktor éta kagungan konsumsi narkoba atanapi alkohol anu ageung, parantos janten "monster" sareng parantos pencét, ditampar, ditajong, ditarik atanapi dicampuran rambut.

Diantara momen anu paling pikasieuneun sareng menak dina acara tilu dinten ieu, Johnny nangkep kuring ku beuheung sareng tulang selangka sareng ngabantosan kuring ngalawan konter, "saur Heard ngeunaan kajadian dina Maret. 2015, numutkeun dokumen pengadilan anu dipasukan di Circuit Court of Fairfax. , Virginia, sareng anu diala ku New York Post.

Johnny Depp maén dina "Pirates of Karibia: kalapa nu paéh". Dokumén / MCT

Pangantenan éta, nikah tos sakit sasih cicing di Australia dina bulan Maret 201 5, nalika anjeunna syuting "Pirates of the Caribbean: Anu paéh henteu nyaritakeun carita-carita éta," saur Heard yén Depp parantos nyandak MDMA / ékstasi sareng hudang, nginum sareng kekerasan salila tilu poé.

"Kuring bajoang pikeun nangtung bari nyegak sorangan," Ngupingkeun terus dina koran pangadilan, "tapi leungeun na suku mah dibanting sareng diidir ku alkohol anu tumpah. Aranjeunna diseret ngalawan gelas rusak dina loker sareng lantai, anu motong suku abdi sareng sangan sababaraha kali. "

nurutkeun laporan saméméhna aktris "Aquaman" parantos ngaku yén Depp dituduh anjeunna ditipu ku anjeunna sareng Billy Bob Thornton. Salila sidang tilu dinten ieu, Heard ogé nyatakeun yén Depp neukteuk jari sasat dina sapotong gelas nalika anjeunna ngarobih sababaraha botol sareng windows.

Di dokumen pengadilan, Heard ngajelaskeun kajadian anu sanés Depp nyatakeun rasa cemburu ngeunaan anu sanés. aktor. Nalika mabur dina pesawat pribadi ti Los Angeles ka Boston di Méi 2014, anjeunna nyebatkeun hiji Depp mabok parantos janten ambek dina damel film pamandangan cinta sareng James Franco dinten sateuacan, nurutkeun New York Post. Anjeunna nyebatkeun yén Depp parantos ngalungkeun obyék anjeunna, ngadorong korsi sareng provoke na ku ngagorowok "James Franco".

"Dina hiji waktos, kuring gugah sareng Johnny ditajong kuring di tukang, sambel kuring," saur Heard dina koran pangadilan. "Johnny maledog kuring ka boot kuring bari kuring di lantai. Johnny terus ngagorowok cabul dugi ka kamar mandi dina pesawat na pingsan dina kamar mandi kanggo sesa penerbangan éta. "

Kapireng, 32, parantos ngajantenkeun hakim pikeun ngajukeun gugatan anu diserahkeun ku Depp dina bulan Désémber 2018 di Washington. Post-éditorial, dimana anjeunna nyerat perkawis korban korban kekerasan rumah tangga, sanaos anjeunna henteu nyebat éta dina tulisan éta, saur New York Post.

Depp, 55, tos sababaraha kali nolak tuduhan nyiksa. Jaksa Alan Waldman ngawartoskeun ka Washington Post: "Hiji-hijina cara kanggo Amber Heard pikeun ngadukung hoax nya éta ngalikeun perbuatan."

Waldman ogé nyarios ka Washington Post yén anjeunna sareng Depp parantos ngempelkeun puluhan video, foto, sareng saksi-saksi pikeun ngadukung klaim yén Heard mangrupikeun pasangan anu telenges sareng kekerasan dina hubungan. Waldman saur Heard pencét ka aktor sareng ngaluarkeun anjeunna cet cet ipis

. Paméran éta kalebet poto-poto na lebaran dina pameunteu, gambar karusakan anu parantos anjeunna disababkeun ka Depp, kitu ogé layar dina SMS anu dikirim ku Depp, di mana anjeunna sigana bakal ngakuan kalakuan na munasabah.

Johnny Depp sareng Amber Heard nyarios dina pangrungu pidéo dina pamariksaan Senén di Pangéran Southport Pangadilan munggaran di Emas Coast, Queensland.

Dina tulisan anu ditulis SMS saatos dugaan kacilakaan pesawat, Depp nyarios: "Sakali deui, kuring mendakan diri di tempat éra sareng kuciwa. Tangtosna, punten. Abdi nyaan henteu terang naha atanapi naon anu kajantenan. Tapi kuring moal pernah ngalakukeun deui. "

Kadenge sareng Depp ngamimitian bobogohan dina 2012, teras nikah di 2015. Aranjeunna megat 2016 saatos anjeunna ngajantenkeun perintah restraining, nyatakeun yén anjeunna parantos nyungkeun telepon di wajah dirina.

Kapireng nyatakeun dina dokumén pangadilan yén sisi anu teu jelas Depp parantos mimiti muncul kira-kira sataun saatos hubunganna nalika dirina mimiti ningali anjeunna nyiksa alkohol, narkotika sareng obat haram. resép.

jalma anu béda, sering delusional sareng telenges, "saur Heard. "Kami nyebat vérsi Johnny ieu," monster "."

Kapireng ogé nyatakeun kaadilan pikeun jalma anu ngaku yén nyamar nyepatan tatu sareng tuduhanana nyiksa, atanapi anu telenges ka Depp. Anjeunna nyatakeun yén karirna parantos ngalaman saatos anjeunna parantos ngajantenkeun cerai ti superstar.

"Seueur jalma anu nyebat kuring tukang bohong (tanpa kantos nguping carita kuring)," saur Heard. "Kuring henteu kasasar tina kampanye saterusna merek fashion global. Abdi kaleungitan bagian kanggo pilem dimana kuring parantos dialungkeun. Jalma anu kuring henteu pernah tepang atanapi diucapkeun sareng ngancem kuring kekerasan. Kuring nampi seueur ancaman pati anu kuring kedah ngarobih nomer telepon abdi ampir unggal minggu. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com