Coco De mer Emilia alias kueh garing, bom anu impian!

Inget ngaranna, Emilia Coco, alias "Laut kueh garing" ... Naon rékaman! Nu disebatkeun mere nami undoubtedly ngangkat sababaraha personalities dina litany tempat. Pikeun awéwé ngora ieu geus ngadeg kaluar dina taun panganyarna salaku salah sahiji katresna hottest of Kamerun, tingali Afrika.

Dina jaringan sosial kawas dina kahirupan nyata, lampah pangleutikna ieu ayeuna "influenceuse" anu dianalisis sarta dibahas. Leuwih saratus sarébu pengikut on Instagram hijina! Di sagigireun nu basa seukeut, sarta gaya hirup mewah, éta mana tanpa nyebutkeun yen kaendahan sarta gaya seksi ti jet-setter internasional, aya alesan utama. Diplomat ti mana kami moal nyabit nami urang dijalankeun! Tapi ogé béntang bal!

Coco Emilia impian diplomat

Ayeuna awéwé ngora nu geulis ningkat Inggris nya jeung nyandak kelas akting di Film Academy New York. Ku kituna ulah heran ningali dina podium resmi.

Kita Hayu katingal, tapi ulah noel ... sumber: TPS: //sanslimitesn.com/coco-emilia-la-bombe-qui-fait-rever-des-diplomates/