Tips: bulu NOT? Teu kasampak sanggeus! 21 HACKS genius bulu



Pangalusna professional bulu nasihat

The dryer bulu na beusi ngaruksak bulu urang pisan jeung anjeun kudu ngurus pikeun nyegah pamisah ends. Upami teu kitu, anjeun bakal motong buuk panjang Anjeun. Ngajaga buuk panjang teu tugas pikeun sapoé. Dina video ieu anjeun bakal manggihan loba tips on perawatan bulu anu bakal ngarobah hirup anjeun!
Upami Anjeun ngalaman bulu leungitna, Anjeun kudu geuwat ngajawab masalah. Urang ngasongkeun maneh coba masker ragrag ditewak tina bahan alam. Campur kapang, cai haneut, madu, minyak, vodka jeung konéng. Menyemprot campuran dina buuk. topeng ieu bakal merangsang tumuwuhna anjeun bakal cinta hasilna. resep sejen pikeun tumuwuh bulu na kumaha eupan aranjeunna nyaeta nyieun minyak atsiri di imah. Lalajo tutorial kami on nyieun minyak atsiri betah kalayan kastroli, alpukat sarta kalapa.
Mawa kalawan kami a gél termoprotecteur tina bahan alam. Bahan utama téh flaxseed nu ngandung vitamin, mineral jeung sumber omega-3 nu mantuan nourish bulu anjeun alami. Candak pan jeung tuang 2 gelas cai, tambahkeun 2 c. cikal flax jeung kulub. Hayu deui tiis bari. Mencét gél ku paku beresih. Larapkeun gél saméméh drying bulu Anjeun. gagasan sejen alus nyaéta nyieun hiji sampo garing betah tur simpen loba duit. Anjeun bakal peryogi aci, bubuk koko jeung baking soda. Ngagunakeun sikat kosmetik panawaran sampo ieu. Isuk bulu oily nu euweuh masalah.
Salaku bonus hiji, anjeun bakal diajar curl bulu Anjeun tanpa dryer bulu, sangkan asesoris bulu geulis jeung perlakuan éféktif ngalawan dandruff.

timestamps:
00: 09 topeng sampurna pikeun bulu leungitna
02: 18 gél termoprotecteur pikeun linseed
03: 45 resep sampo garing
07: 10 buntut kuda sampurna
09: 11 minyak ésénsial pikeun tumuwuh bulu

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan menit Karajinan 5 GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan Karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=ZVSEpvFe9Uo