Zidane hayang Mbappé, kumaha éta tim Perancis? - The Daily #439 - video



Program nu Daily dina Senén:

Urang kapanggih pangrojong ti Blue Dunya craziest!
Didier Deschamps, anu EDF mangrupa hal greatest kantos!
Mbappé, prioritas Zidane?
Tujuanana ogé sumping ti U20 Jerman!

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=6FSr4kYTcMM