Amber Heard ngandung dugaan anyar nyiksa Johnny Depp - jalma

Klik di dieu lamun boga masalah pikeun nempo galéri poto ieu dina alat mobile.

Amber Heard direspon Kemis dina defamation jas 50 juta Filed ku urut salakina, Johnny Depp, dina detil nyeri dina dokumén pangadilan ngeunaan sababaraha kali saméméh jeung mangsa perkawinan maranéhanana, manéhna ngomong yén aktor nu kungsi konsumsi tinggi ubar atawa alkohol, geus jadi "nu monster" sarta kungsi pencét, ditampar, ditajong, ditarik bulu atanapi suffocated.

Diantara moments paling horrific jeung scariest sahiji acara tilu poé, Ganjar ngahontal kuring ku beuheung jeung tulang selangka sarta neken kuring ngalawan loket, "ceuk Heard ngeunaan hiji kajadian anu lumangsung dina bulan Maret 2015, nurutkeun dokumén pangadilan Filed dina Circuit pangadilan of Fairfax. , Virginia, anu anu dicandak ku New York Post.

Johnny Depp muterkeun dina "Pirates of Karibia:. Dead Man urang dada" Dokumen / MCT

Pasangan, nikah keur kira sabulan cicing di Australia dina Maret 201 5 nalika anjeunna filmed "Pirates of Karibia: lalaki Dead teu ngabejaan carita," ceuk Heard yén Depp kungsi dicokot MDMA / ekstasi sarta anjeunna ngahudangkeun, nginum sarta telenges salila tilu poé.

"Kuring Cut Nyak Dien ngaradeg strangling kuring," Heard dituluykeun di tulak pangadilan, "tapi leungeun kuring jeung suku kuring slipped na slid dina alkohol spilled. Tembok nyeret ngalawan kaca rusak dina counter na lantai, nu motong kuring sababaraha kali suku jeung leungeun. "

nurutkeun laporan saméméhna éta "Aquaman" aktris kungsi ngomong yén Depp kungsi dituduh nya tina sanggeus ditipu ku Billy Bob Thornton. Salila acara tilu poé ieu, Heard ogé dugaan yén Depp sempet motong sapotong ramo na dina salembar gelas sabot peupeus sababaraha botol na jandéla.

Dina dokumén pangadilan, Heard digambarkeun kajadian sejen nu Depp kungsi dikedalkeun jealousy leuwih sejen. aktor. Bari ngalayang dina pesawat pribadi ti Los Angeles pikeun Boston dina Méi 2014, manéhna ceuk hiji Depp drunken janten punten geus filmed adegan cinta jeung James Franco poé saméméh, dumasar kana New York Post. Manehna ngomong yen Depp kungsi dialungkeun objék, kungsi kadorong korsi sarta sempet provoked shouting "James Franco".

"Dina hiji titik, abdi bangun sarta Johnny masihan kuring tajongan di balik, nyieun kuring turun," ceuk Heard di tulak tina pangadilan. "Johnny threw boot-Na dina kuring bari kuring dina taneuh. Johnny terus ngagorowok obscenities nepika ngajadikeun di kamar mandi pesawat jeung diliwatan kaluar di kamar mandi keur saeusi hiber teh. "

Uninga, 32 taun, nanya hakim pikeun ngilangkeun ka gugatan dibawa ku Depp dina bulan Désémber 2018 di Washington. Pos-redaksi, nu manehna wrote ngeunaan mahluk korban kekerasan domestik, najan teu disebatkeun dina artikel, ngawartoskeun New York pos.

Depp, 55 taun, geus sababaraha kali ditolak dugaan ngeunaan mistreatment. Pangacara Alan Waldman ngawartoskeun Washington Post: "Hiji-hijina jalan pikeun Amber Heard ngarojong hoax nyaeta kalikeun nu ngampar."

Waldman ogé ngawartoskeun Washington Post yen manehna na Depp sempet dikumpulkeun puluhan video, foto na eyewitnesses ngarojong klaim yén Heard éta pasangan telenges sarta kasar dina hubungan anu. Waldman ceuk Heard struck aktor jeung sempet dialungkeun hiji can of cet thinner

. Némbongkeun kaasup poto dirina kalawan ancur dina beungeut nya, gambar tina ruksakna eta bakal ngabalukarkeun ka Depp, kitu ogé Potret layar SMS dikirim ku Depp, di mana manéhna seemed ngakuan kabiasaan na jeung s ' munasabah.

Johnny Depp na Amber Heard dina sidang videotaped mangsa sidang Senén urang sateuacan pangadilan sidang of Southport dina Cengkareng di Queensland.

Dina téks nu ditulis sanggeus kajadian kapal terbang disangka, Depp ngadawuh: "Sakali deui, abdi neangan sorangan dina tempat éra na kaduhung. Tangtu, Hapunten. Nyaan teu nyaho naha atawa naon anu lumangsung. Tapi moal ngalakukeun eta kantos deui. "

Uninga sarta Depp mimiti bobogohan di 2012, teras nikah di 2015. Aranjeunna cerai di 2016 sanggeus manehna dipénta a urutan no-kontak, meunangkeun yén anjeunna ngalaman dialungkeun telepon di raray,

Heard ceuk dina dokumén pangadilan anu sisi poék Depp mimiti muncul ngeunaan sataun sanggeus awal hubungan maranéhanana nalika manehna dimimitian ningali nyiksa alkohol, narkoba ilegal jeung obat pikeun resép.

jalma béda, mindeng delusional sarta telenges, "ceuk Heard. "Urang disebut versi ieu Ganjar," monster nu "."

Heard ogé tuh kaadilan ka jalma anu ngaku geus nyamar ka falsifying tatu sarta tuduhan-Na nyiksa, atanapi éta telenges ka arah Depp. Manehna ngomong yen karirna ngalaman sanggeus sanggeus Filed pikeun cerai ti superstar.

"Loba jalma nu disebut kuring tukang bohong a (pernah ngadangu carita kuring)," ceuk Heard. "Kuring geus kaasup ti kampanye hareup hiji merk fashion global. Kuring leungit bagian pikeun pilem nu Kuring kungsi geus tuang. Sababaraha urang Kuring geus pernah patepung atawa diucapkeun geus kaancam kuring kalawan kekerasan. Kuring narima jadi loba ancaman pati yén kuring kungsi ngarobah nomer telepon méh mingguan. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com