Apple arcade bisa jadi meunang badag pikeun Apple saperti layanan tipi na - BGR

saatos unveiling resmi ladenan langganan video game ngumumkeun bulan panungtungan nu eta ngarencanakeun pikeun ngjalankeun ragrag ieu salaku bagian tina hiji shift arah bungkusan generating panghasilan sarta jasa, urang ngagaduhan katingal mimiti urang sabtu minggu ieu di kumaha titik Apple téh serius ngeunaan Apple arcade. Nu masih boga tanggal release lian ti pamahaman na datang engké taun ieu, tapi sigana yén maker iPhone geus mutuskeun méakkeun sababaraha ratus juta dollar leuwih ti 100 kaulinan pikeun jumlahna aya leuwih 500 juta leuwih tawaran yén pamaké bakal mayar fee bulanan keur. Di tukeran, maranéhna bakal aksés ka rupa-rupa kualitas video games, dikembangkeun ku ngadegkeun tur bebas pamekar - kaulinan nu kaasup duanana judul anyar jeung judul ekslusif.

Warta yen Apple bakal ngajual leuwih Apple arcade Ngamimitian, satengah miliar dollar ti laporan The Financial Times nu nembongkeun kumaha kaulinan anyar nawiskeun penting pikeun Apple sanajan debacle sabudeureun peluncuran Apple TV +. Ieu tipe premium layanan vidéo Netflix yen parusahaan dibuka dina acara média sami di Cupertino bulan panungtungan.

dumasar kana FT citing sababaraha sumber anonim grup titinada akrab, Apple sigana sangkan rada hiji investasi awal dina kaulinan anu nyieun nepi perpustakaan arcade Apple, analis ngomong malah bisa jadi jasa tina milyaran dollar keur parusahaan keur sababaraha taun pondok. Sarta sanajan kakawasaan béntang nu Apple geus rencanana pikeun layanan tipi na - kaasup pamadegan Oprah Winfrey mun Steven Spielberg - analis HSBC pikir Arcade Apple bisa jadi juara badag keur parusahaan, ngeunaan panghasilan.

Numutkeun laporan anyar ieu, strategi Apple sigana bagian tina mastikeun yén pamekar boga cukup duit pikeun ngaleuwihan biaya ngembangkeun muter bebas has. Merek kawas Disney, Konami, téga, kitu ogé toko leutik anu dipigawé ogé di Apple App Store sakumaha ustwo (anu dimekarkeun kaulinan hit tugu Valley ) Sadaya ilubiung dina Apple arcade.

laporan FT nunjukkeun yén Apple geus meureun geus lulus miliar dollar spent jadi jauh pikeun Apple TV +, nu jelas di handap inohong nu dibahas didieu pikeun Apple arcade. Sanajan kitu, analis HSBC yakin yén Apple bakal ngahasilkeun deukeut 400 juta sharing arcade taun hareup sarta ampir 3 miliar (persis 2,7 milyar) ku 2022.

Apple TV + kedah ngahasilkeun ngeunaan anjeunna 2,6 miliar dollar ku 2022, nurutkeun HSBC. Mun kabeh ieu leres, meureun nya hasil tina passivity jeung kagiatan - kalawan nempokeun TV, anjeun écés neuteup ka bersantai, bari game leuwih aktif sarta aktivitas kirang pasif. Kisaran pinuh ku Apple arcade ngajalankeun ngawakilan test nyata mimitina, tapi pikeun ayeuna, sigana yen Apple téh meunangna a. Ieu héran, dibere perhatian pikeun ngjalankeun rival Netflix na.

Gambar Sumber: Apple

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR