Arsenal miboga tujuan aneh ngéléhkeun Watford (10-0) 1-0

WATFORD, Inggris (AP) - gudang pakarang nyokot kauntungan tina tujuan aneh, timbul tina kasalahan jeung wali Watford lawan teh Troy Deeney urang ngalaksanakeun meunangna 1- 0 nu dibawa tim kana opat luhureun Liga Premier on Senén.

pertandingan ieu tungtungna mutuskeun dina spasi tina sababaraha detik dina satengah heula, Arsenal payun dina menit 10e lamun kiper janten Watford panangtu Watford . Ben Foster dijieunna pass a, teras ngahontal clearance na di dada beulah kénca elongated Pierre-Emerick Aubameyang . bal bounced kana net tina genep méter.

Dina menit a, Watford anu diréduksi jadi lalaki 10 nalika Deeney ieu dikaluarkeun pikeun elbowing Lucas Torreira raray sanggeus ngaliwatan midfield Arsenal. bola mun teammate a.

Sanajan sanggeus maén kalawan lalaki tambahan pikeun paling game, Arsenal kagungan kasulitan ngayakinkeun, tapi meunang kadua jauh win saprak Nopémber, anu diwenangkeun anjeunna nyandak tempat kaopat on bédana gawang. 19659002] Ieu kaulinan bodas mimiti Arsenal dina game on jalan musim ieu.

Aubameyang, anu maén usum pinuh kahijina di liga nu, ngoleksi gol na 18 boga ukur salah sahiji scorers luhur Sergio Aguero . Manchester Kota et Mohamed Salah de Liverpool dina lomba pikeun boot emas. Liverpool Sadio mane ogé didaptarkeun tujuan 18.

Eta masih aya kacangcayaan éta striker Gabon nandaan hiji gol aneh ieu mangsa, tapi manéhna ogé pikeun nutup Foster, nu kiper anu narima pass a ti pungkur katuhu Daryl Janmaat .

Bari Foster ieu nyobian mupus bal, Aubameyang nojos panangtu tur nempo quarry bola nabrak kana bersih.

Deeney nu prides sorangan dina keur hiji striker intimidating sempet geus diinterogasi. Arsenal gaduh burih keur perang fisik, nyebutkeun yen sanggeus imah meunang kaulinan anu usum kamari, pamaén na bisa bullied tur kurang "cojones".

Dina menit mimiti, penampilan fisik nya éta di rendezvous, tapi Anjeunna nyandak hal jauh teuing sanggeus balikan deui saatos tujuan Aubameyang.

Torreira dikirim hiji lolos sakuliah sawah saméméh keur pencét ku Deeney leungeun katuhu, nu éta unnecessarily agrésif jeung ngagulung leuwih midfield Arsenal leutik.

wasit ngajak Sateuacan némbongkeun kartu beureum pikeun Deeney, anu kungsi ngeluh bitterly.

Watford kungsi ngan diusahakeun teh panangtu Arsenal Bernd Leno Tapi kungsi datang nutup nalika Adam Masina kungsi dipecat usaha lila-rentang. ngalawan pos segel na crossbar dina menit 62ème.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/arsenal-relies-on-bizarre-goal-to-beat-10-man-watford-1-0-041519