Benzema rescues 1-1 tarik pikeun Madrid Leganes

Barcelona, ​​Spanyol (AP) - real Madrid diperlukeun Karim Benzema nyimpen draw of 1-1 ngalawan hiji liga liga Spanyol Leganes Senén.

] Benzema éta deui alus dina usum nguciwakeun pikeun klub-Na, nyetak gol kalima di opat patandingan pikeun ngabolaykeun muka kaulinan ku katuhu-balik Jonathan Silva.

The striker Perancis ogé meunang madrid panganyarna ngéléhkeun ngalawan Huesca. sarta Eibar.

Madrid tetep katilu dina standings, 13 titik tina Barcelona, ​​nu kudu ngidinan anjeunna pikeun ngaropéa judul-Na jeung genep kaulinan maén sarta salapan-titik kalungguhan on Atletico Madrid .

The palatih Zinedine Zidane geus ngomong yén Madrid miboga saeutik maén for hujan ieu, nambahan yén timnya bakal ngaleungitkeun di ahir kampanye.

kiper Keylor Navas kahareup anu ieu jangji. questioned saprak datangna Thibaut Courtois Senén panungtungan, pamaén miboga leuwih mangtaun ti piala.

"Urang kudu bangga jeung cinta urang keur kaos, nu sia leuwih ti sagala judul sejenna," ceuk Navas. "Usum geus nyusahkeun for everyone.

"Urang indit kaluar aya meunang kaulinan, tapi maranéhna geus ninggalkeun kami. Éta hésé ngajelaskeun. Kami kabeh hanjelu pikeun situasi. "

Di sagigireun shooting a Marco Asensio disimpen ku panangtu dina Ivan Cuellar Leganes teu boga gangguan ngadalikeun serangan di Madrid dina satengah munggaran.

The sarwa Martin Braithwaite meunang bal di wewengkon congested sarta diliwatan mun Silva, nu slipped shot sabudeureun Navas dina sudut net ti ujung aréa pinalti.

A flash alamat ] Luka Modric lajeng nyetel ékualiser ku di menit 51e

. Teh Tien Juara Ballon d'Atawa gancang ngancik méméh nyieun lolos pikeun Benzema ka pertahanan di. Cuellar diblokir neunggeul kahijina, tapi striker Perancis ngahontal rebound tur dikirim anjeunna imah.

Ieu tujuan 27e Benzema dipingpin sadayana kompetisi usum ieu.

Status na tumuwuh ti miang tina Cristiano Ronaldo Gareth Bale .

Bale geus hijina maén menit ahir 10 ngalawan Leganes na, sanggeus sengketa jeung fans ieu mangsa, eta bisa jadi salah sahiji béntang jadi klub nu neangan nuturkeun.

"Kuring henteu resep satengah kahiji urang, tapi kuring mikir satengah detik kami éta hadé," ceuk Zidane. "Di tungtungna, urang junun ngagambar, tapi urang bisa geus dimaénkeun leuwih hadé. Éta pasti. rarasaan teu alus. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/benzema-rescues-a-1-1-draw-for-madrid-at-leganes-041519