awéwé Ieu geulis 70 taun anu teu meakeun gula ti 28 taun mangka poto tina awakna - MORE Kaséhatan MAG

awéwé Ieu geulis 70 taun anu teu meakeun gula ti 28 taun mangka poto tina awakna

Loba jalma geus ngalaman ngaleungitkeun gula refined tina diet maranéhanana sarta geus disaksian hiji transformasi hébat dina awakna jadi healthier. Kasus hiji nona manula of 70 taun relayed ku awéwé ayeuna nembongkeun kami conto hirup tina épék endah tina shutdown gula.

Aya ampir 30 taun Carolyn Hartz dieureunkeun dahar gula nyata nu manéhna addicted sateuacan. A 70 taun eta sigana gaduh 20 taun ngora. Kiwari, eta mintonkeun awak sculpted-Na jeung bangga tur manehna ageman on pantai, tanpa kompléks, saprak teu salah!

awéwé Ieu geulis 70 taun anu teu meakeun gula ti 28 taun

Carolyn rusiah téh basajan: euweuh gula dina diet-Na. Ieu sigana di teuas pangheulana do, tapi nurutkeun dirina, sagala nu peryogi téh bakal teras nyandak léngkah perlu sagalana janten mungkin; tur éta pernah telat nyandak inisiatif teh malah dina yuswa 50 taun. Manehna aya dina yén éta téh jelas yén métabolisme nu slows kalawan umur, tapi lamun jalma nyokot kadali sarta ngajadikeun pilihan katuhu pikeun awak anjeun ku milih kadaharan ditangtoskeun jeung mastikeun pikeun ngurangan ukuran porsi na, manéhna sukses tanpa kasusah.

awéwé Ieu geulis 70 taun anu teu meakeun gula ti 28 taun

naséhat sejen relevan Carolyn nyaeta dahar lalaunan savoring unggal kacamatan kituna teu mangtaun beurat sarta nyimpen hiji dangong riang jeung galumbira ngalambatkeun proses sepuh. Sagampil eta ensures dahar protéin isuk-isuk sarta boga sare katentreman jeung utamana ngaleupaskeun makeup peuting méméh bade ranjang mun leupas kulit raray sadaya pangotor nu bakiak liang.

awéwé Ieu geulis 70 taun anu teu meakeun gula ti 28 taun

Manehna tungtungna ensures moisturize na kulit isuk jeung sore sangkan eta glowing ku complexion luminous sapopoe.

awéwé Ieu geulis 70 taun anu teu meakeun gula ti 28 taun

Tapi nu pangpentingna pikeun Carolyn nyaéta pikeun ngawétkeun panonpoé kulit raray na sakumaha eta dehydrates nu highlights na wrinkles sooner ti harepan. Tungtungna, anu tapa prakték awéwé dina urutan nyadiakeun rélaxasi tur meunang leupas tina stress, anu tetep faktor utama sepuh sél awak.

Naon kajadian ka awak urang lamun urang eureun gula?

Abandoning watek dahar gula mung tiasa mangpaat kanggo awak jeung beuki Anjeun nyandak beuki rék nambahan deui, nyieun hiji kagumantungan anu urang teu bisa ngelehkeun urang.

Ku kituna, asupan kaleuleuwihan gula tiasa goréng pikeun awak sarta bisa ngabalukarkeun:

gain beurat gancangan

Konsumsi inuman lemes sareng sari buah ngawujud kana ngaronjat konsumsi kalori cair. Fruktosa naek lapar jeung kahayang dahar sarta bisa ngabalukarkeun résistansi kana hormon "leptin" nu ngatur lapar. a diajar ieu dimekarkeun dina arah ieu sarta geus nembongkeun yen konsumsi inuman lemes promotes gain beurat di barudak boh déwasa.

Hiji ngaronjat résiko panyakit jantung

nurutkeun ka diajar diterbitkeun dina NCBI, ngaronjat konsumsi gula ditambahkeun bakal numbu ka ngaronjat résiko tina panyakit jantung nu bisa dipicuna mortality.

ngaronjat jerawat

A diet tinggi gula ieu pakait sareng paningkatan dina jerawat. Memang pangan sugary naek kana sagala kanaékan kadar gula dina getih jeung hiji sékrési ngaronjat tina androgens and inflammation nu ngamajukeun penampilan jerawat. Leuwih ti éta, anu diajar nunjukkeun efek diet hypoglycemic on ngurangan jerawat.

diabetes

nurutkeun ka diajarA diet tinggi gula bisa ningkatkeun resiko tina ngamekarkeun diabetes. inuman Sugary na juices buah anu paling dipikaresep nambahan résiko ieu.

Résiko kangker

Ieu kabuktian salila diajar yén konsumsi kaleuleuwihan gula bisa ngamajukeun obesitas, nu sorangan jawab ngeunaan 20% tina kabeh tumor ganas.

Akselerasi tina prosés sepuh

A diet-euyeub gula bisa ngagancangkeun penampilan wrinkles sarta prosés sepuh. Memang hiji asupan tinggi karbohidrat sarta gula begets abad produksiBarang beres maju glycation, sarta nu ngakibatkeun sepuh prématur kulit.


Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE