Chan 2020: CAF kaluar organisasi di Étiopia jeung atribut ka Kamerun

Dikumpulkeun dewan eksekutif Jumaah panungtungan, inohong maén bal Afrika geus megatkeun pikeun mundur organisasi tina Championship Bangsa Afrika bisa dilaksanakeun dina 2020 mun reassign Kamerun. Ieu bisa jadi jalan pikeun Ahmad Ahmad hartosna mun Présidén Paul Biya yén sanajan slippage nu bisa 2019 mun 2021, anjeunna masih boga diri pikeun nagara Aprika Tengah ieu. Tapi ogé bakal ngawula ka salaku persiapan pikeun bisa 2021.

Sumber: Camfoot

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/15/chan-2020-la-caf-retire-lorganisation-a-lethiopie-et-lattribue-au-cameroun/