Kumaha lalajo 8 usum Game of Thrones jeung tawaran bébas tina SCO?

Game of Thrones - Salaku unggal taun, platform SCO nawarkeun pemirsa pikeun manggihan Game of Thrones ngalirkeun UNDUB. A tawaran bébas geus diajukeun keur usum 8 sami!

Senén ieu, April 15 2019, 8 musim Game of Thrones geus sadia di Perancis. jasa jeruk OCS nawarkeun langganan a 9,99 euro per bulan (dina dua layar tur 11,99 euro for geus salah deui layar), ku cara ngahubungkeun langsung OCS.fr. tawaran téh non-beungkeut, anu ngamungkinkeun para maneh nonton streaming 8 usum Game of Thrones tanpa committing keur taun. Hadé, OCS nawarkeun hiji tawaran sidang of a bulan bébas, anu tiasa nyata nurunkeun tagihanana (tingali di dieu), Sanajan séri lasts persis 6 minggu, dugi 19 Méi

Ulah keur muatan di ahir sidang bébas bulan sarta sanggeus siaran tina Game of Thrones, anjeun écés pikir ngabolaykeun langganan na saméméh tanggal ulang tina langganan. Jadi sadar yen sanggeus terminasi of langganan nyandak manfaat salajengna ti eusi OCS bari 30 poé. Ngarasakeun Game of Thrones haratis, ngan kitu matematis lulus episode heula, ulah spoilers, sarta ngalanggan langganan 19 atanapi 20 April ngagaduhan saga tungtung 19 Méi ...

palanggan jeruk bisa kauntungan tina ongkos preferential na nepi 3 bulan bébas pikeun langganan kana SCO. Pikeun palanggan SFR, tingali Game of Thrones ngalirkeun lolos ku suplai OCS 100% Bioskop Series di 12,99 euro per bulan, kalawan euweuh kawajiban. Jeung deui, di bulan hareup geus ditawarkeun. Ieu bit leuwih pajeulit pikeun konsumén Bouygues Telecom kumaha anu bisa ngalanggan ka Bouquet tina ranté séjén SCO 1 euro per bulan bulan kahiji, teras euro 12 per bulan.

Game of Thrones ngalirkeun dina Senén ti jam 3

Salaku panginget a, 1 episode of Game of Thrones usum 8 ieu ditayangkan di AS dina peuting Minggu ka Senén 14 15 April jeung SCO, distributor Perancis anak, diusulkeun simulcast a. Episode ieu disiarkeun ti 1 3 Kami di Perancis dina OCS Kota Multilingual Vérsi: ku VF VOSTFR boh. Sakali kaliwat siaran munggaran ieu, episode bakal dilakukeun sadia on demand dina SCO GO. Tungtungna, pikeun jalma anu resep lalajo episode dina televisi, OCS Kota bakal disiarkeun dina episode di 21 15 jam Senén April.

Kumaha nonton episode of 1 8 Game of Thrones usum? Kantun ngalanggan pakét saluran OCS terasrasakeun platform SCO buka manggihan episode of Game of Thrones ti 3 Kami di Perancis sakaligus jeung siaran AS. Dina prosés, 4 isuk-isuk, nu episode nu sadia dina VOD. Tungtungna, jalma anu lalajo séri dina layar TV maranéhanana ogé bisa manggihan pas 21h Game of Thrones on ranté SCO Kota. Kanggo inpo, anu SCO Bouquet saluran anu sadia dia sakabeh panyadia ladenan internét utama (Oranyeu, SFR, Numericable, Bouygues, Free) kana 9,99 € per bulan. Ayeuna gaduh sakabeh kartu di leungeun nonton episode of 1 8 usum Game of Thrones!

sumber