Pangajaran: Trade union signatories Atikan dina Oktober 15 2016 23 SK dinten neunggeul ti Senen

The neunggeul ti jam 552 23 atawa poé, mimiti isukan, Senén, April 15 2019.

Ku alatan éta, union signatories pangajaran 15 2016 Oktober nanyakeun nu militan mun tetep mobilized.

artikel Pangajaran: Trade union signatories Atikan dina Oktober 15 2016 23 SK dinten neunggeul ti Senen mecenghul pikeun kahiji kalina Bamada.net.

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://bamada.net/education-les-syndicats-de-leducation-signataires-du-15-octobre-2016-decretent-23-jours-de-greve-a-compter-de-ce-lundi