Garéja Katolik: seuneu rasan dina Notre-Dame de Paris (+ video)

Ieu informasi hanjelu ayeuna mangaruhan Garéja Katolik di Prancis. Pikeun salah sahiji monumen paling dilongok di ibukota, anu Notre Dame de Paris aya dina seuneu. tempat ieu, patokan keur sakabeh Perancis saluareun convictions unggal, anu Notre Dame de Paris, mangrupa mangsa seuneu telenges.

Baca ogé: Hebdoshow / manggihan, skandal, ditewak, tilar dunya, Mea Culpa: Balik dina kaunggulan ti minggu kaliwat

Naon immerses kuil bergengsi di satia ti Garéja Katolik di Prancis jeung solidaritas ti sakabeh dunya, dina dismay. Dina Pakem tina émosi unspeakable di tetempoan tina seuneu nu meakeun nu Notre Dame de Paris, solat téh dilakukeun dina rugbi. Patugas pemadam kebakaran jeung pulisi bakal dipake dina tugu nu nyoba ngadalikeun seuneu tur ngandung seuneu.

ku AK

comments

comments

Maca deui IEUH