Kontinyu kami Lady of Paris ravaged ku seuneu dahsyat (video)

Hiji seuneu peupeus kaluar dina Notre-Dame de Paris, ngumumkeun spokesperson of Notre Dame. Loba gambar sareng video tina awan haseup anu dipasang dina jaringan sosial. Numutkeun patugas pemadam kebakaran dicutat ku media, seuneu dimimitian di loteng of katedral teh.

Hiji seuneu utama peupeus kaluar Senén 15 April nepi ka 18h50 dina Notre-Dame de Paris, ngumumkeun spokesperson of Lady kami dicutat ku média.

Loba gambar sareng video nu plume haseup escaping wangunan anu dipasang dina jaringan sosial.

Pikeun ayeuna mah, teu aya informasi ngeunaan kamungkinan korban jiwa.

Numutkeun média anu tingal patugas pemadam kebakaran, seuneu ieu "berpotensi numbu" pikeun renovasi tugu bersejarah ieu, Éropa urang paling dilongok. Renovasi tina spire of Notre Dame, hususna dina raraga reseal, éta dijalankeun.

sumberdaya signifikan intervénsi nu mobilized tarung ngalawan seuneu, patugas pemadam kebakaran nyatet.

seuneu asalna dina dinten munggaran tina celebrations tina Minggu Suci ngarah nepi ka Easter, festival Christian utama.

tulisan anyar

  • 21: 26

    Patugas pemadam kebakaran di Paris disebut masihan aksés bébas aranjeunna pikeun ngaktipkeun aranjeunna dihalangan

  • 21: 22

    seuneu teu tutul titilar ti katedral, ceuk éta juru carios ngeunaan kami Lady André Finot

  • 21: 12

    Kabéh sumbu tina Île de la disebatkeun anu ditutup

    The Pegangsaan du Palais geus ditutup pikeun mobil na pedestrians, kitu ogé di sabudeureun jambatan sarta di hareup Notre Dame, saméméhna geus ngadawuh Le Parisien.

    Departemen Interior publishes on foto Twitter sahiji usaha relief dinya.

  • 21: 06

    seuneu bakal geus nyebarkeun jero salah sahiji munara tina Notre Dame

    Numutkeun Reuters, seuneu anu katingal dina salah sahiji munara tina katedral teh.

  • 20: 48

    UNESCO téh raket handap évolusi tina seuneu di Notre Dame, ceuk Diréktur Jéndral UNESCO

  • 20: 45

    Sababaraha patugas pemadam kebakaran 400 mobilized tarung ngalawan seuneu di Notre Dame, dumasar kana Interior

  • 20: 30

    Taya tatu ngalaporkeun ulubiung sanggeus seuneu Notre Dame de Paris, ngumumkeun Sekretaris Nagara Lawrence Núñez

    The katedral of kami Lady of Paris dina seuneu

    © Sputnik.
  • 20: 27

    The Île de la disebatkeun mana katedral seuneu anu lokasina keur ngungsi, Reuters

    Numutkeun Le Parisien, éta kasus emergencies Hotel-Dieu, gigireun katedral teh.

    The katedral of kami Lady of Paris dina seuneu

    © Sputnik.
  • 20: 21

    The Paris jaksa dibuka hiji panalungtikan kana seuneu

    Dina mangsa konferensi pers, JPU Parigi, Remy Heitz, ngomong kapamimpinan tina PJ ieu nyita.

  • 20: 12

    Hateup jeung katedral jam rubuh, ngalaporkeun hiji nu susuratan aya Sputnik

    The katedral of kami Lady of Paris dina seuneuThe katedral of kami Lady of Paris dina seuneu

    The panah, jam, hateup Notre Dame di Paris runtuh (video)

    Hiji seuneu sengit ieu devouring katedral teh Notre Dame di ibukota Perancis. panah nu ngan ambruk, ceuk wakil walikota Paris. Hateup na jam dituturkeun.
  • 20: 03

    Emmanuel Macron indit ka kami Lady of Paris

    M.Macron ninggalkeun Elysee mun 20h15 arah hareup katedral, dimana manéhna geus balik babarengan jeung Perdana Mentri jeung Présidén Majelis Nasional Richard Ferrand, nyebutkeun AFP.

    Pupuhu dilaporkeun dina Twitter dibagikeun "emosi hiji sakabéh bangsa."

  • 20: 00

    Donald Trump geus disarankan on Twitter ngagunakeun bom cai tarung ngalawan seuneu

    "Ieu kitu pikareueuseun kasampak dina seuneu badag Notre Dame di Paris. Meureun urang bisa ngagunakeun pesawat cai-ngabom ka extinguish seuneu. Urang kudu meta gancang! "Ceuk M.Trump.

  • 19: 54

    The spire of katedral teh runtuh

    Pulisi sawaréh diblokir aksés ka Île de la disebatkeun, ngalaporkeun hiji nu susuratan ti Sputnik.

  • 19: 52

    Sagala framing "geus ngaduruk," ceuk juru carios Notre Dame

  • 19: 48

    "The résiko tina runtuhna tina spire of Notre-Dame de Paris nyaéta utama," ceuk Emmanuel Gregory, timbalan 1er keur walikota Paris

    Emmanuel Gregory, timbalan walikota keur walikota Paris, ceuk dina BFM Paris yén prioritas sempet mimitina geus "pikeun nyingkahan resiko tina runtuhna nyieun korban jaminan kana warga satempat, para wisatawan".

  • 19: 46

    Sekretaris Nagara Departemen Interior Lawrence Núñez indit ka adegan

  • 19: 41

    biantara televised ku agan Macron geus ditunda alatan seuneu lumangsung di Notre Dame, dumasar kana Elysee

    "Kusabab ti seuneu dahsyat nu ravaged Notre-Dame de Paris, Présidén Républik geus mutuskeun pikeun nunda biantara nya," ceuk si Elysee Istana on ramatloka na.

    Sanggeus dua bulan di handapeun tanda perdagangan sareng Greater perdebatan nasional, agan Macron éta ka ngembarkeun Senén 15 April 20h "situs Peta prioritas sarta léngkah kongkrit heula" salila alamat televised.

    The katedral of kami Lady of Paris dina seuneu

  • 19: 39

    Jurusan pulisi disebut mempermudah petikan tutumpakan darurat tur campur pulisi

    The katedral of kami Lady of Paris dina seuneu

    © Sputnik.
  • 19: 34

    Walikota Anne Hidalgo deplores "seuneu dahsyat" di Notre Dame

    Ibu Hidalgo ogé ngomong yén patugas pemadam kebakaran anu nyoba ngadalikeun seuneu.

    "Seuneu mahluk signifikan dina Notre Dame, urang kedah tetep jauh, ngévakuasi wewengkon sarta ngidinan urang pipilueun darurat," ceuk Wakil Perdana ka Walikota Paris dina Twitter.

    The katedral of kami Lady of Paris dina seuneu

    © Sputnik.