Hirup: Di handapeun seuneu dina Notre-Dame de Paris

Hiji seuneu peupeus kaluar dina Senén di Notre-Dame de Paris. Seuneu, anu seriousness masih bisa ditangtukeun, nyandak di loteng wangunan. Tuturkeun hirup urang.

Ieu salah sahiji jewels sahiji warisan Parisian. Hiji seuneu peupeus kaluar Senén April 15 di luhureun katedral teh Notre Dame de Paris.

seuneu badag malem mimiti devoured bagian tina hateup wangunan, ngaleupaskeun haseup kandel kalawan Pokna yellowish.

Artikel Sumber: https://www.france24.com/fr/20190415-direct-liveblog-incendie-cathedrale-notre-dame-paris