Suku PSG - PSG: Domenech nilik ngageter beureum sarta Paris saméméh jandéla mindahkeun! - aki 01

Poto Ikon Olahraga

Minggu sore, Paris Saint-Germain geus sagemblengna sunk dina padang rumput hejo tina Lille, bowing dina skor tina 5-1.

A eleh mana disorot teh loba sela di klub ibukota. Memang workforce nyaeta misalna teuing sagampil Thomas Tuchel, anu wondered naon tim sanggeus game anjeunna ogé bisa nampilkeun ka panongton Cisitu Beaujoire pikeun patandingan antawis PSG jeung Nantes Rebo wengi (19 jam ). Dina set The Channel tim, Raymond Domenech éta di jalur jeung palatih Jerman, nyebutkeun yen Panggantian PSG nya teuing low.

"Paris Saint-Germain teu tiasa gaduh hiji bis éféktif teuing low. Janten hiji tim anu hayang meunang nu kudu boga Panggantian anu nepi ka dinya, ieu teu masalahna pisan di Paris " ieu alarmed Raymond Domenech, anu Tapi percaya yén eleh teu kudu ninggalkeun loba teuing ngambah di huluna Parisian. "Aranjeunna bakal juara dina opat poé jadi eleh ieu moal ninggalkeun footprints badag". Sanajan kitu, Nasser Al-Khelaifi na Antero Henrique minat maranéhanana nyieun hiji pasar mindahkeun badag panas kieu mupus kabeh anomali ieu ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01