Game of Thrones: breasts, imbit jeung sirit di angka

Image XNUMX : Game of Thrones : seins, fesses et pénis en chiffres

WinterfellEpisode mimiti 8 usum Game of Thrones kiwari aya. Dugi lajeng, situs Mr. Kulit geus di husked nudity runtuyan abad pertengahan kawentar. Dina sagala, anu musim hareup kaasup 7 108 menit runtuyan tempat éta palaku anu taranjang.

Loba breasts, sirit kirang

Le comédien britannique résume la situation en affirmant que GoT « c’est juste des seins et des dragons ». Sur les XNUMX minutes, les fans ont eu droit à 134 breasts, 60 pasang pungkur, 28 7 sarua awéwé jeung organ jalu.

Ampir sakabéh aktor geus dimaénkeun game saprak urang 51 mucunghul taranjang salila episode ieu. Awéwé anu leuwih loba, saprak urang diitung 36, 15 ngalawan lalaki. Dumasar nganalisa of Mr. Kulit, artis henteu dua kali.

Lena Headey (Cersei Lannister) mangrupa iwal. Kusabab manéhna hamil, produksi hired supermodel Rebecca Van megatkeun pikeun ngaganti eta mangsa Walk kawentar éra. ruruntuyan lumangsung ngeunaan sapuluh menit, aktris nu lajeng walked taranjang kana riungan.

>>> Baca ogé: Pers Amérika geus katempo E01S08, naon baé pikir?

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.tomsguide.fr/nudites-game-of-thrones/