Game of Thrones: breasts, imbit jeung sirit di angka

Gambar 1: Game of Thrones: payudara, imbit sareng sirit dina wilangan

Winterfell, usum mimiti Game of Thrones '8 usum ayeuna parantos sayogi. Samentawis éta, situs wéb Mr Skin parantos nganalisis adegan buligir tina séri abad pertengahan anu kasohor. Dina sagala, musim 7 anu munggaran ngagaduhan urutan 108 menit ti mana aktor dilucuti.

Seueur payu, kirang sirit

Pelawak Inggris nyimpangkeun kaayaan ku nyarios yén GoT "éta ngan boobs sareng komodo". Dina menit 108, fans dirawat 134 payudara, tukang tonggong 60, kasenian awéwé 28 sareng awak jalu 7.

Ampir kabéh palaku maén game, ti saprak 51 jalma katingali taranjang dina épisode ieu. Awéwé seueur langkung seueur, ti saprak aya 36, ngalawan lalaki 15. Numutkeun kana analisa Pak Kulit, para aktris henteu dialem.

Lena Headey (Cersei Lannister) iwal ti. Nalika anjeunna nuju hamil, produksi hasil nyewa modél éta Rebecca Van Cleave pikeun ngagentosana dina Walk of Shame anu kasohor. Urutan éta diayakeun sapuluh menit, aktris anu leumpang taranjang ku balaréa.

>>> Baca ogé: Pencét Amérika ningali E01S08, naon pikirna?

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.tomsguide.fr/nudites-game-of-thrones/