Ieu dikonfirmasi yén cameo Endgame panungtungan na - BGR

Nalika Stan Lee maot di ahir taun ka tukang, urang wondered lamun eta bakal nyieun appearances sejenna dina pilem Marvel anyar. Wanoh, urang terang yén Marvel kagungan tilu film rencanana pikeun 2019 - Kaptén Marvel . Avengers: Endgame et Lancah-Man: Jauh Ti Imah - na urang

Urang geus katempo kahiji Stan Lee cameo asupkeun adegan sanggeus pupusna sahiji genius komik - yén sahiji Kaptén Marvel anu dijieun paradoks hilarious keur si MCU . Tur ayeuna eta Sigana mah Endgame bakal penampilan terakhir ti Stan Lee di Marvel semesta cinematic.

"Ieu pilem panungtungan na dedicated ka bioskop," ceuk ko-diréktur Joe Russo Endgame . Mashable . Saméméhna, cenah henteu weruh lamun eta bakal Tebih Ti Imah ou Endgame . "Kuring kudu nyebutkeun Jigana éta heran yén ieu raray panungtungan Na. Ieu ngan endah yén manéhna junun ngahontal tungtung ras. Kuring teu percaya. "

Sanajan éta incredibly hanjelu teu gaduh cameos ku Stan Lee dina film MCU, urang salawasna terang yen eta bakal lumangsung engké, tapi éta sagemblengna luyu yén cameo panungtungan Lee ditémbak nepi pilem panungtungan of arc ieu pilem 22 dina franchise pilem pangbadagna di dunya. Nepi ka tungtun taun game nyaeta, sanggeus kabeh, anu culmination of dékade tina Marvel pilem superhero, carita linking sababaraha karakter béda jeung busur nutup.

"Urang kudu sagala béntang ieu dina dataran, jeung lamun Stan anjog. nempatkeun dulur deui jadi kawas barudak, "ceuk Aom, lanceukna Joe urang. "Ieu salawasna senang ngahurungkeun cameos ieu kusabab anjeunna pisan menawan, sarta anjeunna sugan bakal ngajalankeun nepi tim, jeung dulur bakal seuri tur lulus waktu nu sae".

A kumpulan sakabeh cameos ku Stan Lee, iwal Kaptén Marvel et Avengers: Endgame nyaeta:

.
sumber gambar: Matt Baron / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR