Aya cara nu carjer nirkabel ieu rusuh téh diobral dina Amazon pikeun ukur $ 7,64 - BGR

Simkuring teu terang kumaha harga stasion tanpa loba dirévisi leuwih ngecas geus jadi jadi affordable dinten ieu, tapi ieu téh mangrupa trend pasti urang bisa leungit. Kabéh sabudeureun $ 15 mangrupakeun harga pohara alus pikeun carjer nirkabel nu ngarojong rusuh muatan 7,5W pikeun iPhones na 10W pikeun telepon Android, tapi kiwari aya hiji diobral dina Amazon nu nawarkeun hiji model alus teuing mun kira satengah. carjer Seneo 10W Fast Wireless boga acan diréduksi jadi AS $ 8,49 dina Amazon kiwari, tapi anjeun oge bisa nyelapkeun Kupon ti 10% dina kaca produk. Ieu lowers harga mun $ 7,64 nu sagemblengna kanyahoan. Simkuring teu terang sabaraha lila harga handap sarta Kupon 10% meureun sadia dina jumlah kawates. Istilah sanésna ... puguh!

Di dieu nyaeta informasi langkung lengkep ihwal kaca produk:

  • 【Brand CHARGERS munggaran nirkabel WORLD Salaku pamingpin industri chargers nirkabel Seneo museurkeun kana inovasi dina rarancang jeung téhnologi nyadiakeun muatan pangalaman pangalusna ka konsumén di sakuliah dunya. Seneo laku leuwih ti chargers nirkabel 2 000 000 sarta geus salawasna geus komitmen pikeun nawarkeun jaminan tilu taun ka konsumén ramah na
  • NO carjer gancang jeung kawat 7,5W 10W, cocog sareng telepon nu ngarojong ngecas gancang atawa téhnologi Qi. Laju unggah nirkabel gancang tina 7,5 W nyaéta laju unggah nirkabel tina iPhone jingjing / jingjing Max / XR / X / 8 / 8 Beuki 10W keur Samsung Galaxy S10 / S9 / S9 / S9 / S8 + / Note9 / 8 / S7 / S7 / S7 Tepi / Tepi + S6 / Note5, 5W pikeun google piksel 3 / 3XL, LG V30 sarta sadaya telepon sélulér kalawan téhnologi Qi
  • Loading efisiensi tinggi jeung perlindungan sababaraha Qi Certified sarta disatujuan ku téhnologi proprietary ATB (kasaimbangan suhu otomatis), speed ngecas nirkabel geus nepi ka 15% leuwih gancang batan batur; Kalayan panangtayungan hawa, panyalindungan tegangan input, perlindungan arus input, panyalindungan ngalawan pondok-circuit sarta protections kaamanan sababaraha lianna. The handphone kedah jauh ti sagala logam tambahan pikeun nyegah overheating telepon.
  • 【Kabugaran indikator bobo calakan LED keur nandaan kaayaan muatan keur beban aman. Lampu héjo boga kacaangan sedeng lamun ngecas, jadi anjeun bisa kalayan gampang manggihan telepon anjeun dina poék jeung teu ngaganggu sare Anjeun.
  • Pakét AND Paket jaminan Kaasup 1 x carjer Wireless, kabel micro USB 1 3,3 '1 x pamaké ragam. kapuasan anjeun obyektif primér urang. Unggal carjer nirkabel ngawengku hiji poé repayment 45 sarta jaminan 3 taun (euweuh adaptor AC)

ngiringan @BGRDeals on Twitter tetep anjeun informed tina nawaran panganyarna jeung panganyarna bisa manggihan dina web. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami disponsoran sarta kasempetan disponsoran publikasi, mangga ngirim surelek ka sponsorisé@bgr.com

. Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina BGR redaksi jeung iklan jeung bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan publikasi urang. .

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR