Datang ukur keur nembongkeun kanker pancreatic sarta geus "Jeopardy" ceramah pikeun ngaganti Alex Trebek

Numutkeun laporan, malah Alex Trebek tuh pangalusna pikeun cicing dina wanda alus sanggeus narima diagnosis kanker pancreatic tahap 4, Jeopardy geus ngobrol ngeunaan ngaganti pamimpin populér.

Datang ukur keur nembongkeun kanker pancreatic sarta geus "Jeopardy" ceramah pikeun ngaganti Alex TrebekGambar Getty / Idéal Gambar

Jeopardy pilari ngaganti Alex Trebek

Dina mimiti 2019 Maret Alex Trebek ngumumkeun anjeunna geus didiagnosis kalawan kanker pancreatic tahap 4. The animator tercinta Jeopardy kajawab fans na, nyebutkeun anjeunna henteu leungit harepan.

Alex ngadawuh:

Kuring gé meunang aya!

Kirang ti bulan sanggeus pengumuman tina Trebek, Jeopardy keur néangan gaganti Na.

Rob Shuter ceuk dina podcast dina lempeng Shuter:

Alex taun 78, sarta masalah ieu geus ngawangkong ngeunaan pamimpin pikeun ngaganti anjeunna nalika anjeunna bakal retire. Ayeuna anjeunna takwa pikeun kaséhatan Na, prosesna gancangan.

Nepi ka tungtun taun hiji era

sarwa Trebek Jeopardy saprak 1984. Manéhna jadi salah sahiji presenters televisi pang populerna jeung pang populerna abad 20ème.

Kontrak kalayan Trebek Jeopardy kadaluarsa dina 3 taun, tapi sigana eta jaringan ngarencanakeun pikeun ngirim Alex pikeun retire loba saméméhna kusabab masalah kaséhatan Na.

sumber nyebatkeun:

Hal ieu kacida teu envisaged yen eta ends sanggeus pangsiun tina Alex.

Éta hésé ngabayangkeun Jeopardy tanpa presenter lila-waktos-Na, Alex Trebek. Sigana mah éta tungtung hiji era.

Urang ngarep pisan nguping béja pintonan anjeun dina masalah anu. Saur anjeun ranté téh tempo naon ngaganti Alex on acara?

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR