seuneu utama dina Notre-Dame de Paris

A campur seuneu brigade keur dijalankeun dina wangunan kaagamaan dina seuneu. seuneu dimimitian di loteng nu tugu paling dilongok di Éropa.

Patugas pemadam kebakaran di Paris éta mangsa bedah teu lila sanggeus jam 19 Senén 15 April, nalika seuneu jeung haseup lolos ti Notre-Dame de Paris.

Seuneu, anu seriousness masih bisa ditangtukeun, nyandak di loteng of katedral teh, tugu paling dilongok di Éropa, ngomong patugas pemadam kebakaran. Nurutkeun kana juru carios ngeunaan Lady kami, seuneu peupeus kaluar sabudeureun jam 18 50.

Lewouri.info

Ngarasakeun database of leuwih 2 2 000 sarta datang:

Ningkatkeun pisibilitas anjeun dina tingkat nasional jeung internasional

Ngakibatkeun kampanye anjeun dina Internet, jaringan komunikasi panggedéna

Naekeun Usaha anjeun

Masangkeun Iklan anjeun ti 5 000 CFA

Kontak: 000 237 698 11 70 14 / 672 47 11 29

surat: [EMAIL PROTECTED]

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://lewouri.info/important-incendie-dans-la-cathedrale-notre-dame-de-paris/