Israel: "Bibi" repetita pikeun istilah kalima Binyamin Netanyahu - JeuneAfrique.com

Perdana Mentri Binyamin Netanyahu jeung pamajikanana di Tel Aviv on April 10. © Ronen Zvulun / Reuters

Malgré une opposition plus rugueuse et la menace d’une mise en examen dans les prochains mois, le Premier ministre a décroché un cinquième mandat, historique. Avec la bénédiction de l’extrême droite.

Rebo malem, ngarojong na waited pikeun leuwih ti opat jam di lantai sahiji kamar di baskét di kalér Tel Aviv, dirobah pikeun kasempetan kana markas kampanye Likud. Netanyahu ahirna timbul sanggeus peuting, dipirig ku sora deafening spewing loop lagu katilu. Gigireun manehna, pamajikanana, Sarah, splits nu string of menteri sarta MPs impeding petikan di. pasangan ieu cheered ku hiji panongton ampir idolatrous.

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique